Akció!

TutiVital piros, 5-féle pozícióba dönthető babakocsi

28 649 Ft 23 449 Ft

A védőtetővel ellátott babakocsi maximális teherbírása 15 kg, így kisbabák és kisebb gyermekek számára ideális. A védőtető védelmet nyújt a napfény és az UV-sugarak ellen. A babakocsi fogantyúi garantálják az ön kényelmét, akárhová is megy gyermekével, sőt, akár pelenkát vagy pénztárcát is tarthat rajtuk, így könnyítve a súlyon, amit magával kell vinnie. A könnyűsúlyú babakocsival könnyedén lehet manőverezni szűk helyeken is a forgós első kerekeknek köszönhetően. A masszív váz a garancia arra, hogy a babakocsi elbírja gyermeke súlyát, és nehezebb útviszonyok között is megállja a helyét. A széles ülőfelületnek köszönhetően gyermeke maximális kényelemben élvezheti a sétát, a hálós panel pedig megfelelő szellőzést biztosít számára. Biztonságáról a 3 ponton záródó biztonsági öv gondoskodik. A babakocsi 5-féle pozícióba dönthető, és lábtámasszal rendelkezik, így igény szerint beállítható. Ha nem használja a babakocsit, csak csukja össze, és tegye az autóba vagy a szekrénybe. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nem használható futáshoz és gördeszkázáshoz.

Készleten

Cikkszám: 10058 Kategóriák: , ,

Leírás

A védőtetővel ellátott babakocsi maximális teherbírása 15 kg, így kisbabák és kisebb gyermekek számára ideális. A védőtető védelmet nyújt a napfény és az UV-sugarak ellen.

A babakocsi fogantyúi garantálják az ön kényelmét, akárhová is megy gyermekével, sőt, akár pelenkát vagy pénztárcát is tarthat rajtuk, így könnyítve a súlyon, amit magával kell vinnie. A könnyűsúlyú babakocsival könnyedén lehet manőverezni szűk helyeken is a forgós első kerekeknek köszönhetően.

A masszív váz a garancia arra, hogy a babakocsi elbírja gyermeke súlyát, és nehezebb útviszonyok között is megállja a helyét. A széles ülőfelületnek köszönhetően gyermeke maximális kényelemben élvezheti a sétát, a hálós panel pedig megfelelő szellőzést biztosít számára. Biztonságáról a 3 ponton záródó biztonsági öv gondoskodik. A babakocsi 5-féle pozícióba dönthető, és lábtámasszal rendelkezik, így igény szerint beállítható.

Ha nem használja a babakocsit, csak csukja össze, és tegye az autóba vagy a szekrénybe.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék nem használható futáshoz és gördeszkázáshoz.

 • Színe: piros
 • Mérete összecsukva: 92 x 23 x 24 cm
 • Mérete kinyitva: 78 x 50 x 104 cm (Ho x Szé x Ma)
 • 360 fokban forgatható fogantyú
 • Könnyen irányítható kerekek: az első, forgós kerék felfüggesztéssel rendelkezik; a hátsó kerék fékekkel van felszerelve
 • A kapaszkodó könnyen nyitható és csukható
 • Nagyméretű, levehető tárolókosár: 34 x 30 x 11 cm
 • 5-féle pozícióba dönthető
 • Figyelmeztetés: Ez a termék nem alkalmas 6 hónapos kor alatti gyermekek számára
 • Figyelmeztetés: max. 15 kg
 • Figyelmeztetés: Ez a termék nem használható futáshoz és gördeszkázáshoz
 • Anyag : Poliészter: 100%

További információk

Tömeg7.35 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital piros, 5-féle pozícióba dönthető babakocsi
28 649 Ft 23 449 Ft