Akció!

TutiVital 160×200 cm műbőr ágy memóriahabos matraccal fehér

142 649 Ft 137 449 Ft

Ez a tömör, ívelt kialakítású műbőr ágy szemet gyönyörködtető megoldás bármilyen hálószobába, vendégszobába vagy kollégiumi szobába. A kiváló minőségű anyagokból készült rugós ágyrács strapabíró és kényelmes. A habszivaccsal párnázott háttámla kényelmes támaszt kínál olvasás vagy tévénézés közben. Karcsú kivitelezésű ágykerete mellett a műbőr kárpit is elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a kétszemélyes ágynak. A kárpit tartós és könnyen tisztítható. A szett részét képező memóriahabos matrac 17 cm-es extra vastagságával páratlan kényelmet kínál Önnek. Használat után gyorsan visszanyeri eredeti alakját. A matrac automatikus súlyelosztást biztosít, és enyhíti a teste nyomáspontjaira irányuló feszültséget. Kifejezetten ajánlott kínzó ízületi fájdalmak, álmatlanság, hát- és nyakfájás esetén. A matrac 5 rétegű, ezek fentről lefelé a következők: poliészter szövet huzat, 2 cm vastag 40 D memóriahab réteg, 14 cm vastag habszivacs, 1 cm vastag habszivacs, poliészter szövet huzat. Kérjük vegye figyelembe, hogy a matracot higiéniai okokból kifolyólag a használatot követően már nem áll módunkban kicserélni.

Készleten

Cikkszám: 273918 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a tömör, ívelt kialakítású műbőr ágy szemet gyönyörködtető megoldás bármilyen hálószobába, vendégszobába vagy kollégiumi szobába. A kiváló minőségű anyagokból készült rugós ágyrács strapabíró és kényelmes. A habszivaccsal párnázott háttámla kényelmes támaszt kínál olvasás vagy tévénézés közben. Karcsú kivitelezésű ágykerete mellett a műbőr kárpit is elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a kétszemélyes ágynak. A kárpit tartós és könnyen tisztítható.

A szett részét képező memóriahabos matrac 17 cm-es extra vastagságával páratlan kényelmet kínál Önnek. Használat után gyorsan visszanyeri eredeti alakját. A matrac automatikus súlyelosztást biztosít, és enyhíti a teste nyomáspontjaira irányuló feszültséget. Kifejezetten ajánlott kínzó ízületi fájdalmak, álmatlanság, hát- és nyakfájás esetén. A matrac 5 rétegű, ezek fentről lefelé a következők: poliészter szövet huzat, 2 cm vastag 40 D memóriahab réteg, 14 cm vastag habszivacs, 1 cm vastag habszivacs, poliészter szövet huzat.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a matracot higiéniai okokból kifolyólag a használatot követően már nem áll módunkban kicserélni.

 • Ágykeret
 • Szín: Fehér
 • Anyag: műbőr kárpit + furnérlemez ágyrács + acél és MDF ágykeret
 • Méret: 173 x 215 x 59,5 cm (Szé x Ho x Ma)
 • Ívelt dizájn
 • Memóriahabos matrac:
 • Szín: Fehér
 • Anyag: 100% poliészter
 • Mérete: 160 x 200 x 17 cm (Szé x Ho x Ma)
 • A matrac 5 rétegű, ezek fentről lefelé a következők: poliészter szövet huzat, 2 cm vastag 40 D memóriahab réteg, 14 cm vastag habszivacs, 1 cm vastag habszivacs, poliészter szövet huzat
 • Textúra: 19% Pamut, 35% Poliészter, 46% Poliuretán
 • Anyag : Gyapot: 19%, Poliészter: 35%, Poliuretán: 46%

További információk

Tömeg52.65 kg
Méretek160200 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 160×200 cm műbőr ágy memóriahabos matraccal fehér
142 649 Ft 137 449 Ft