Akció!

TutiVital 180×200 cm-es fehér kerek műbőr ágykeret LED-megvilágítással

101 339 Ft 96 139 Ft

Ez a gyönyörű kerek ágy nemcsak rendkívül kényelmes, de modern megjelenésének és a minőségi anyagoknak köszönhetően egyben stílusos is. Ez a kerek ágy műbőr kárpittal rendelkezik, valamint igazán egyedi stílussal, így divatos kiegészítője lesz hálószobája berendezésének. Vízálló és könnyen tisztítható, rúgós-rácsos alapja minőségi furnérból készült. A habbélés rendkívül kényelmes támaszt nyújt a hátnak. 3 LED-szalaggal lett felszerelve, amelyek különböző színekben világítanak és egy távirányító segítségével irányíthatja, kiválaszthatja kedvenc színét és világítási beállítását (folyamatos, villogó, elhalványuló). Ez az ágykeret 200 x 180 cm-es matraccal kompatibilis. Felhívjuk figyelmét, hogy a szett csak ágykeretet tartalmaz, matracot nem.

Készleten

Cikkszám: 244312 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a gyönyörű kerek ágy nemcsak rendkívül kényelmes, de modern megjelenésének és a minőségi anyagoknak köszönhetően egyben stílusos is.

Ez a kerek ágy műbőr kárpittal rendelkezik, valamint igazán egyedi stílussal, így divatos kiegészítője lesz hálószobája berendezésének. Vízálló és könnyen tisztítható, rúgós-rácsos alapja minőségi furnérból készült. A habbélés rendkívül kényelmes támaszt nyújt a hátnak. 3 LED-szalaggal lett felszerelve, amelyek különböző színekben világítanak és egy távirányító segítségével irányíthatja, kiválaszthatja kedvenc színét és világítási beállítását (folyamatos, villogó, elhalványuló).

Ez az ágykeret 200 x 180 cm-es matraccal kompatibilis. Felhívjuk figyelmét, hogy a szett csak ágykeretet tartalmaz, matracot nem.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: műbőr + furnérlemez
  • Teljes méret: 239,5 x 237 x 49 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Kompatibilis matrac mérete: 200 x 180 cm (Ho x Szé) (nem tartalmaz matracot)
  • Különböző színekben világító LED-szalag
  • Távirányító mellékelve
  • Anyag : Gyapot: 5%, Poliészter: 15%, Poliuretán: 30%, PVC: 50%

További információk

Tömeg40.6 kg
Méretek180200 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 180×200 cm-es fehér kerek műbőr ágykeret LED-megvilágítással
101 339 Ft 96 139 Ft