Akció!

TutiVital természetes tömör fenyőfa ágy 90 x 200 cm

26 649 Ft 21 449 Ft

Ez a masszív faágy egyszerű, mégis stílusos tervezéssel és tömör fenyőfa szerkezettel rendelkezik. Természetes fa színének köszönhetően ez a rusztikus ágy bármely hálószobába, vendégszobába vagy kollégiumi szobába remekül illik. Tömör fenyőből készült, így szilárd és robusztus fa szerkezettel rendelkezik. A masszív furnérlécek megfelelő támasztékot nyújtanak és egyben rendkívül kényelmesek is. Összeszerelése rendkívül egyszerű. Az ággyal 200 x 90 cm-es matrac kompatibilis. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szett nem tartalmazza a matracot.

Készleten

Cikkszám: 241657 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a masszív faágy egyszerű, mégis stílusos tervezéssel és tömör fenyőfa szerkezettel rendelkezik. Természetes fa színének köszönhetően ez a rusztikus ágy bármely hálószobába, vendégszobába vagy kollégiumi szobába remekül illik.

Tömör fenyőből készült, így szilárd és robusztus fa szerkezettel rendelkezik. A masszív furnérlécek megfelelő támasztékot nyújtanak és egyben rendkívül kényelmesek is.

Összeszerelése rendkívül egyszerű. Az ággyal 200 x 90 cm-es matrac kompatibilis. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szett nem tartalmazza a matracot.

  • Színe: természetes
  • Anyaga: tömör fenyőfa ágykeret + furnér lécek
  • Teljes méret: 206 x 96 x 60 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Megfelelő matrac méret: 200 x 90 cm (a szett matracot nem tartalmaz)
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg13 kg
Méretek90200 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital természetes tömör fenyőfa ágy 90 x 200 cm
26 649 Ft 21 449 Ft