Akció!

TutiVital összecsukható MDF/alumínium tapétázóasztal 200 x 60 x 78 cm

22 429 Ft 17 229 Ft

Ez az összecsukható tapétázóasztal praktikus vonalzóval van ellátva az oldalán. Sokféleképp felhasználható, például tapétázáshoz, otthoni díszítéshez, barkácsoláshoz és anyagkiméréshez. A tapétázóasztal masszív és könnyűsúlyú alumínium vázzal és könnyen tisztítható, fekete MDF asztallappal rendelkezik, maximális terhelhetősége pedig 20 kg. W-alakú acél csőlábakkal lett felszerelve a maximális szilárdság és strapabíró képesség érdekében, és könnyedén összecsukható a tárolás és szállítás érdekében. Ez a termék összeszerelt állapotban kerül kiszállításra; további szerelésre nincsen szükség.

Készleten

Cikkszám: 142920 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az összecsukható tapétázóasztal praktikus vonalzóval van ellátva az oldalán. Sokféleképp felhasználható, például tapétázáshoz, otthoni díszítéshez, barkácsoláshoz és anyagkiméréshez.

A tapétázóasztal masszív és könnyűsúlyú alumínium vázzal és könnyen tisztítható, fekete MDF asztallappal rendelkezik, maximális terhelhetősége pedig 20 kg. W-alakú acél csőlábakkal lett felszerelve a maximális szilárdság és strapabíró képesség érdekében, és könnyedén összecsukható a tárolás és szállítás érdekében.

Ez a termék összeszerelt állapotban kerül kiszállításra; további szerelésre nincsen szükség.

  • Színe: fekete
  • Anyaga: MDF asztallap + alumínium váz + acél csőlábak
  • Mérete (kinyitva): 200 x 60 x 78 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Mérete (összecsukva): 100 x 60 x 5 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Maximális terhelhetőség: 20 kg
  • Nem szükséges összeszerelni

További információk

Tömeg8.95 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital összecsukható MDF/alumínium tapétázóasztal 200 x 60 x 78 cm
22 429 Ft 17 229 Ft