Akció!

TutiVital gyémánt mintás, valódi marhabőr pad

64 469 Ft 59 269 Ft

Ez a stílusos, nyers megjelenésű pad valódi marhabőrből készült kárpittal rendelkezik, és ikonikus dizájnjának köszönhetően bármilyen helyiségnek kiváló kiegészítője lehet. Nemcsak éttermekben és bárokban, hanem otthonában is jól mutat, akár az előszobába, a nappaliba vagy az étkezőbe is teheti. A vintage stílusú pad megjelenését a lólengésnél használt ló inspirálta. Az ülőfelület gyémánt mintás, valódi marhabőrből készült kárpittal lett ellátva. A falábak le lettek csiszolva, festve és lakkozva, és amellett, hogy rendkívül strapabírók, kiemelik a pad retró stílusát. Könnyen összeszerelhető. Figyelem: A bőr mintázata darabonként változhat, így minden padunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 244760 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a stílusos, nyers megjelenésű pad valódi marhabőrből készült kárpittal rendelkezik, és ikonikus dizájnjának köszönhetően bármilyen helyiségnek kiváló kiegészítője lehet. Nemcsak éttermekben és bárokban, hanem otthonában is jól mutat, akár az előszobába, a nappaliba vagy az étkezőbe is teheti. A vintage stílusú pad megjelenését a lólengésnél használt ló inspirálta.

Az ülőfelület gyémánt mintás, valódi marhabőrből készült kárpittal lett ellátva. A falábak le lettek csiszolva, festve és lakkozva, és amellett, hogy rendkívül strapabírók, kiemelik a pad retró stílusát. Könnyen összeszerelhető.

Figyelem: A bőr mintázata darabonként változhat, így minden padunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Színe: színes
  • Anyaga: valódi marhabőr (szőrös) + fa lábak
  • Mérete: 120 x 30 x 45 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • Anyag: Bör: 100%

További információk

Tömeg13.95 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital gyémánt mintás, valódi marhabőr pad
64 469 Ft 59 269 Ft