Akció!

TutiVital valódi kecskebőr pad 160 x 28 x 50 cm

58 829 Ft 53 629 Ft

Ez a stílusos, nyers megjelenésű pad valódi kecskebőrből készült kárpittal rendelkezik, és ikonikus dizájnjának köszönhetően bármilyen helyiségnek kiváló kiegészítője lehet. Nemcsak éttermekben és bárokban, hanem otthonában is jól mutat, akár az előszobába, a nappaliba vagy az étkezőbe is teheti. A vintage stílusú pad megjelenését a lólengésnél használt ló inspirálta. A kecskebőrből készült ülőfelület puha, kényelmes, időtálló és könnyen tisztítható. A csiszolt, festett és lakkozott falábaknak köszönhetően rendkívül strapabíró, ráadásul ezek kiemelik a pad retró megjelenését. Könnyen összeszerelhető. Figyelem: A bőr mintázata darabonként változhat, így minden padunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 244756 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a stílusos, nyers megjelenésű pad valódi kecskebőrből készült kárpittal rendelkezik, és ikonikus dizájnjának köszönhetően bármilyen helyiségnek kiváló kiegészítője lehet. Nemcsak éttermekben és bárokban, hanem otthonában is jól mutat, akár az előszobába, a nappaliba vagy az étkezőbe is teheti. A vintage stílusú pad megjelenését a lólengésnél használt ló inspirálta.

A kecskebőrből készült ülőfelület puha, kényelmes, időtálló és könnyen tisztítható. A csiszolt, festett és lakkozott falábaknak köszönhetően rendkívül strapabíró, ráadásul ezek kiemelik a pad retró megjelenését. Könnyen összeszerelhető.

Figyelem: A bőr mintázata darabonként változhat, így minden padunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Színe: színes
  • Anyaga: valódi kecskebőr (szőrös) + fa lábak
  • Mérete: 160 x 28 x 50 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • Anyag: Bör: 100%

További információk

Tömeg16.9 kg
Méretek1602850 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital valódi kecskebőr pad 160 x 28 x 50 cm
58 829 Ft 53 629 Ft