Akció!

TutiVital 2 db tömör akácfa fali polc 90x20x16 cm

26 379 Ft 21 179 Ft

Ezek a fali polcok rusztikus bájt sugároznak, és lakótere középpontjává válhatnak. Ezek a fali polcok tömör akácfából készültek, mely gyönyörű, természetes színű bevonatot kapott. Ezek a fali polcok teljes egészében kézzel készültek. A remek megmunkálásnak és a fa finom erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi, és valamennyire eltér egymástól. A feldolgozás minden egyes lépése a legnagyobb gondossággal zajlik, legyen az akár a csiszolás, a festés vagy a lakkozás. Ezek a fa polcok ideális megoldást nyújtanak könyvgyűjteménye, magazinjai, iratai és dísztárgyai (pl. képkeretek és gyűjthető csecsebecsék) tárolására és kiállítására. Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik. A szállítmány 2 db fali polcot tartalmaz.

Készleten

Cikkszám: 247928 Kategóriák: , ,

Leírás

Ezek a fali polcok rusztikus bájt sugároznak, és lakótere középpontjává válhatnak.

Ezek a fali polcok tömör akácfából készültek, mely gyönyörű, természetes színű bevonatot kapott. Ezek a fali polcok teljes egészében kézzel készültek. A remek megmunkálásnak és a fa finom erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi, és valamennyire eltér egymástól. A feldolgozás minden egyes lépése a legnagyobb gondossággal zajlik, legyen az akár a csiszolás, a festés vagy a lakkozás. Ezek a fa polcok ideális megoldást nyújtanak könyvgyűjteménye, magazinjai, iratai és dísztárgyai (pl. képkeretek és gyűjthető csecsebecsék) tárolására és kiállítására.

Figyelem: A fa erezete minden darab esetében eltérő lehet, így ezek a bútorok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik. A szállítmány 2 db fali polcot tartalmaz.

  • Anyaga: tömör akácfa
  • Mérete: 90 x 20 x 16 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Felületkezelés: csiszolt, festett és lakkozott
  • A szállítmány 2 db fali polcot tartalmaz

További információk

Tömeg9.42 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 2 db tömör akácfa fali polc 90x20x16 cm
26 379 Ft 21 179 Ft