Akció!

TutiVital 3 db színes, tömör újrahasznosított tíkfa falipolc

32 729 Ft 27 529 Ft

Ez a színes és okosan megtervezett falipolc szett nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is a tágas polcoknak köszönhetően. A polcok ideálisak különböző tárgyak, például díjak, könyvek, gyűjtemények vagy egyéb dísztárgyak tárolására. A garnitúra többek között akár kisasztalként és dohányzóasztalként is használható. Ezek a falipolcok újrahasznosított tömör tíkfából készültek, melynek köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. Az újrahasznosított tíkfa masszív, stabil, időtálló és nagyon gyönyörű. A polcok könnyen falra szerelhetők a mellékelt tartókonzolok segítségével, akár külön-külön, akár egyben is. Ezek a polcok bármilyen lakberendezési stílushoz tökéletesen illenek, segítségükkel az üres falak jobban kihasználhatók. A szállítás tartalma 3 db polc és 3 db tartókonzol. Fontos megjegyzés: A fa színének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 245410 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a színes és okosan megtervezett falipolc szett nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is a tágas polcoknak köszönhetően. A polcok ideálisak különböző tárgyak, például díjak, könyvek, gyűjtemények vagy egyéb dísztárgyak tárolására. A garnitúra többek között akár kisasztalként és dohányzóasztalként is használható.

Ezek a falipolcok újrahasznosított tömör tíkfából készültek, melynek köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. Az újrahasznosított tíkfa masszív, stabil, időtálló és nagyon gyönyörű. A polcok könnyen falra szerelhetők a mellékelt tartókonzolok segítségével, akár külön-külön, akár egyben is. Ezek a polcok bármilyen lakberendezési stílushoz tökéletesen illenek, segítségükkel az üres falak jobban kihasználhatók.

A szállítás tartalma 3 db polc és 3 db tartókonzol. Fontos megjegyzés: A fa színének köszönhetően minden bútordarab egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: újrahasznosított tíkfa
  • Mérete (nagy polc): 81 x 22 x 41 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Mérete (kis polc): 31 x 22 x 31 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • A szállítás tartalma: 3 db polc és 3 db acél tartókonzol

További információk

Tömeg10.81 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 3 db színes, tömör újrahasznosított tíkfa falipolc
32 729 Ft 27 529 Ft