Akció!

Dekoratív orrszarvú alakú fa könyvespolc / kis asztal

33 829 Ft 28 629 Ft

Ez a kiváló minőségű fapolc innovatív és exkluzív orrszarvú dizájnjának köszönhetően olyan dekoratív lakberendezési tárgy, amely könyvespolcként, kis asztalként, vagy akár dohányzóasztalként is remekül használható! Egyedülállú tervezése és kifinomult megmunkálása révén egészen biztosan magára vonzza majd a tekinteteket és kitűnő kiegészítője lesz a már meglévő bútorzatnak. Nagy sűrűségű rétegelt furnérlemezből készült, így masszív szerkezettel rendelkezik, melynek terhelhetősége maximum 50 kg. A polcon extra tárolóhely áll rendelkezésre könyvek vagy egyéb papír-írószeráru tárolására. A polc felszíne lakkozott felületének köszönhetően könnyedén tisztítható.

Készleten

Cikkszám: 240784 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fapolc innovatív és exkluzív orrszarvú dizájnjának köszönhetően olyan dekoratív lakberendezési tárgy, amely könyvespolcként, kis asztalként, vagy akár dohányzóasztalként is remekül használható! Egyedülállú tervezése és kifinomult megmunkálása révén egészen biztosan magára vonzza majd a tekinteteket és kitűnő kiegészítője lesz a már meglévő bútorzatnak.

Nagy sűrűségű rétegelt furnérlemezből készült, így masszív szerkezettel rendelkezik, melynek terhelhetősége maximum 50 kg. A polcon extra tárolóhely áll rendelkezésre könyvek vagy egyéb papír-írószeráru tárolására. A polc felszíne lakkozott felületének köszönhetően könnyedén tisztítható.

  • Anyaga: Nyír furnérlemez
  • Teljes mérete: 82 x 41,5 x 39 cm (H x Sz x M)
  • Nettó súlya: 8 kg
  • Max. terhelhetősége: 50 kg
  • Furnérlemez vastagsága: 12 mm

További információk

Tömeg6.65 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

Dekoratív orrszarvú alakú fa könyvespolc / kis asztal
33 829 Ft 28 629 Ft