Akció!

Dekoratív orrszarvú alakú fa könyvespolc / kis asztal

38 809 Ft 33 719 Ft

Ez a kiváló minőségű fapolc innovatív és exkluzív orrszarvú dizájnjának köszönhetően olyan dekoratív lakberendezési tárgy, amely könyvespolcként, kis asztalként, vagy akár dohányzóasztalként is remekül használható! Egyedülállú tervezése és kifinomult megmunkálása révén egészen biztosan magára vonzza majd a tekinteteket és kitűnő kiegészítője lesz a már meglévő bútorzatnak. Nagy sűrűségű rétegelt furnérlemezből készült, így masszív szerkezettel rendelkezik, melynek terhelhetősége maximum 50 kg. A polcon extra tárolóhely áll rendelkezésre könyvek vagy egyéb papír-írószeráru tárolására. A polc felszíne lakkozott felületének köszönhetően könnyedén tisztítható.

Készleten

Cikkszám: 240784 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fapolc innovatív és exkluzív orrszarvú dizájnjának köszönhetően olyan dekoratív lakberendezési tárgy, amely könyvespolcként, kis asztalként, vagy akár dohányzóasztalként is remekül használható! Egyedülállú tervezése és kifinomult megmunkálása révén egészen biztosan magára vonzza majd a tekinteteket és kitűnő kiegészítője lesz a már meglévő bútorzatnak.

Nagy sűrűségű rétegelt furnérlemezből készült, így masszív szerkezettel rendelkezik, melynek terhelhetősége maximum 50 kg. A polcon extra tárolóhely áll rendelkezésre könyvek vagy egyéb papír-írószeráru tárolására. A polc felszíne lakkozott felületének köszönhetően könnyedén tisztítható.

  • Anyaga: Nyír furnérlemez
  • Teljes mérete: 82 x 41,5 x 39 cm (H x Sz x M)
  • Nettó súlya: 8 kg
  • Max. terhelhetősége: 50 kg
  • Furnérlemez vastagsága: 12 mm

További információk

Tömeg 6.65 kg
Szín

Barna

Tömeg (kg)

6,65

Brand

vidaXL

EAN

8718475861713

Csomagok száma

1

Dekoratív orrszarvú alakú fa könyvespolc / kis asztal
38 809 Ft 33 719 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató