Akció!

TutiVital 5 szintes tömör mangófa és acél könyvespolc 60 x 30 x 180 cm

61 669 Ft 56 469 Ft

Vigyen egy kis indusztriális stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5 polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére. A könyvszekrény váza masszív, porszórt felületű acélból van, ami indusztriális külsőt kölcsönöz a bútordarabnak. A polcok tömör nyers mangófából készültek – ez a szép fafajta erős és strapabíró; a kézműves munka pedig látványos retró stílust ad neki. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A kézműves munkának, valamint a fa erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől. Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a könyvespolcok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246360 Kategóriák: , ,

Leírás

Vigyen egy kis indusztriális stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5 polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére.

A könyvszekrény váza masszív, porszórt felületű acélból van, ami indusztriális külsőt kölcsönöz a bútordarabnak. A polcok tömör nyers mangófából készültek – ez a szép fafajta erős és strapabíró; a kézműves munka pedig látványos retró stílust ad neki. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A kézműves munkának, valamint a fa erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől.

Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a könyvespolcok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör, nyers mangófa polcok + porszórással felülkezelt acélváz
  • Mérete: 60 x 30 x 180 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg22.8 kg
Méretek60 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 5 szintes tömör mangófa és acél könyvespolc 60 x 30 x 180 cm
61 669 Ft 56 469 Ft