Akció!

TutiVital 5 szintes tömör mangófa és acél könyvespolc 90 x 30 x 180 cm

115 629 Ft 100 489 Ft

Vigyen egy kis ipari stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5-polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére. A könyvszekrény váza masszív, porszórt felületű acélból van, ami indusztriális külsőt kölcsönöz a bútordarabnak. A polcok tömör nyers mangófából készültek – ez a szép fafajta erős és strapabíró; a kézműves munka pedig látványos retró stílust ad neki. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A kézműves munkának, valamint a fa erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől. Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a könyvespolcok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246359 Kategóriák: , ,

Leírás

Vigyen egy kis ipari stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5-polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére.

A könyvszekrény váza masszív, porszórt felületű acélból van, ami indusztriális külsőt kölcsönöz a bútordarabnak. A polcok tömör nyers mangófából készültek – ez a szép fafajta erős és strapabíró; a kézműves munka pedig látványos retró stílust ad neki. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A kézműves munkának, valamint a fa erezetének köszönhetően minden egyes bútordarab egyedi és enyhén eltér a többitől.

Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így ezek a könyvespolcok mind egyediek; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör, nyers mangófa polcok + porszórással felülkezelt acélváz
  • Mérete: 90 x 30 x 180 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg 28.24 kg
Méretek 9030180 cm
Szín

Barna

Tömeg (kg)

28,24

Brand

vidaXL

EAN

8718475603580

Csomagok száma

1

TutiVital 5 szintes tömör mangófa és acél könyvespolc 90 x 30 x 180 cm
115 629 Ft 100 489 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató