Akció!

TutiVital 5 szintes tömör újrahasznosított fa könyvespolc 180x30x140 cm

95 919 Ft 90 719 Ft

Vigyen egy kis indusztriális stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5 polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére. A könyvespolc erős porszórt bevonatú vasváza ipari stílussal ruházza fel ezt. A retró polc olyan tömör újrahasznosított fából készült, ami lebontásra került régi épületek padlózatából, illetve födém- és tartógerendáiból származik. Különböző fafajtákból állhat, mint például a kelet-indiai rózsafa, fenyő, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, cédrusfa, mangófa vagy akác. Az újrahasznosított faanyag megőrizte e változatos fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már elöregedett és száraz, tehát nem zsugorodik és hajlik. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte az újrahasznosítástól kezdve a polírozáson át a festésig és lakkozásig. A kézműves munkának és a fa erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi kissé eltérve a többitől. Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: a bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden polc egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 247653 Kategóriák: , ,

Leírás

Vigyen egy kis indusztriális stílust otthonába vagy irodájába ezzel az 5 polcos könyvszekrénnyel. A könyvespolc ideális megoldás a könyvtára, magazinjai, iratai vagy dísztárgyai (pl. bekeretezett fotók, gyűjtemény darabjai) elhelyezésére.

A könyvespolc erős porszórt bevonatú vasváza ipari stílussal ruházza fel ezt. A retró polc olyan tömör újrahasznosított fából készült, ami lebontásra került régi épületek padlózatából, illetve födém- és tartógerendáiból származik. Különböző fafajtákból állhat, mint például a kelet-indiai rózsafa, fenyő, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, cédrusfa, mangófa vagy akác. Az újrahasznosított faanyag megőrizte e változatos fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már elöregedett és száraz, tehát nem zsugorodik és hajlik. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte az újrahasznosítástól kezdve a polírozáson át a festésig és lakkozásig. A kézműves munkának és a fa erezetének köszönhetően minden bútordarab egyedi kissé eltérve a többitől.

Összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: a bútorok erezete és színe darabonként változhat, így minden polc egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa és porszórt bevonatú vasváz
  • Mérete: 180 x 30 x 140 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg39.56 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 5 szintes tömör újrahasznosított fa könyvespolc 180x30x140 cm
95 919 Ft 90 719 Ft