Akció!

TutiVital 6 szintes tölgyfa könyvespolc 80 x 22,5 x 180 cm

52 359 Ft 47 159 Ft

Ez a kiváló minőségű fa könyvespolc rusztikus bájt sugároz, és kortalan kiegészítője lehet dolgozószobájának vagy nappalijának. Ez az elegáns könyvespolc kiváló minőségű tölgyfából készült, ezért strapabíró és masszív. A robusztus könyvespolc csak minimális karbantartást igényel, a fa gyönyörű textúrájának hála pedig rusztikus bájt sugároz. 6 polccal lett ellátva, melyek bőséges helyet biztosítanak a könyvek, magazinok és dokumentumok rendezett tárolásához. Ez az egyszerű, mégis kortalan dizájnú könyvespolc dísztárgyak, fényképek… stb. tárolásához is alkalmas. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 244470 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fa könyvespolc rusztikus bájt sugároz, és kortalan kiegészítője lehet dolgozószobájának vagy nappalijának.

Ez az elegáns könyvespolc kiváló minőségű tölgyfából készült, ezért strapabíró és masszív. A robusztus könyvespolc csak minimális karbantartást igényel, a fa gyönyörű textúrájának hála pedig rusztikus bájt sugároz. 6 polccal lett ellátva, melyek bőséges helyet biztosítanak a könyvek, magazinok és dokumentumok rendezett tárolásához. Ez az egyszerű, mégis kortalan dizájnú könyvespolc dísztárgyak, fényképek… stb. tárolásához is alkalmas.

Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tölgy
  • Mérete: 80 x 22,5 x 180 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Polc mérete: 62 x 18.5 cm (Szé x Mé)
  • 6 polccal
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg21 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 6 szintes tölgyfa könyvespolc 80 x 22,5 x 180 cm
52 359 Ft 47 159 Ft