Akció!

TutiVital különálló polcrendszer 59 x 35 x 168 cm

42 839 Ft 37 639 Ft

Ez a gyönyörű polcrendszer régies stílusú, romantikus megjelenéssel bír, és nagyszerű kiegészítője lehet otthonának. A retro megjelenésének köszönhetően ideális tartozéka lehet a fürdőszobának vagy bármilyen más helyiségnek. A különálló fürdőszoba polc váza acélból készült, és 4 tömör fenyő polccal rendelkezik, melyek elegendő helyet biztosítanak a törölközőknek, krémeknek és tisztálkodási szereknek. Nappaliban vagy hálószobában való használatnál a polcok ideálisak könyvek, dísztárgyak vagy ruhák tárolására, míg konyhában való használatnál a konyhai eszközök és kiegészítők helye lehet. A fa és acél kombináció kiemeli a polcrendszer régies, romantikus stílusát. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 245458 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a gyönyörű polcrendszer régies stílusú, romantikus megjelenéssel bír, és nagyszerű kiegészítője lehet otthonának. A retro megjelenésének köszönhetően ideális tartozéka lehet a fürdőszobának vagy bármilyen más helyiségnek.

A különálló fürdőszoba polc váza acélból készült, és 4 tömör fenyő polccal rendelkezik, melyek elegendő helyet biztosítanak a törölközőknek, krémeknek és tisztálkodási szereknek. Nappaliban vagy hálószobában való használatnál a polcok ideálisak könyvek, dísztárgyak vagy ruhák tárolására, míg konyhában való használatnál a konyhai eszközök és kiegészítők helye lehet. A fa és acél kombináció kiemeli a polcrendszer régies, romantikus stílusát.

Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: fehér és barna
  • Anyaga: acél + tömör fenyőfa
  • Mérete: 59 x 35 x 168 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 4 polccal
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg12.7 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital különálló polcrendszer 59 x 35 x 168 cm
42 839 Ft 37 639 Ft