Akció!

TutiVital paliszander bevonatú tömör akácfa könyvespolc 100 x 30 x 180 cm

85 089 Ft 79 889 Ft

Ez a klasszikus megjelenésű könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának. Az állópolc tömör akácfából készült, és paliszander bevonatot kapott, így rendkívül időtálló és stabil. Az akácfa egy gyönyörű erezetű keményfa, mely hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. A sheesham, más néven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander – az akácfához hasonlóan – gazdag erezetéről ismert. A 5 nagyméretű polc bőséges helyet kínál könyvei, iratai, DVD-lemezei és egyéb holmijai számára. A bútordarab klasszikus bájt sugároz, mely bármilyen lakberendezési stílushoz illik. Könnyen összeszerelhető. Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 245647 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a klasszikus megjelenésű könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának.

Az állópolc tömör akácfából készült, és paliszander bevonatot kapott, így rendkívül időtálló és stabil. Az akácfa egy gyönyörű erezetű keményfa, mely hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. A sheesham, más néven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander – az akácfához hasonlóan – gazdag erezetéről ismert. A 5 nagyméretű polc bőséges helyet kínál könyvei, iratai, DVD-lemezei és egyéb holmijai számára. A bútordarab klasszikus bájt sugároz, mely bármilyen lakberendezési stílushoz illik. Könnyen összeszerelhető.

Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör akácfa paliszander bevonattal
  • Mérete: 100 x 30 x 180 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 5 nagyméretű polccal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Időtálló és robusztus
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg50.42 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital paliszander bevonatú tömör akácfa könyvespolc 100 x 30 x 180 cm
85 089 Ft 79 889 Ft