Akció!

TutiVital szürke tömör akácfa könyvespolc 40 x 45 x 175 cm

52 429 Ft 47 229 Ft

Ez a tömör akácfából készült könyvespolc karakteres kiegészítője lesz otthonának! Használható tálalóként, tárolószekrényként, bemutatószekrényként vagy fürdőszobai állványként. A könyvespolc stabil A-formájú váza tömör, kiváló minőségű akáciafából készült – ez egy időjárásálló, szívós trópusi keményfa. A gyártási eljárás minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az fényezés vagy lakkozás. Mindegyik bútordarabot egyedivé, a többitől kissé eltérővé teszi a kézműves munka és a fa gyönyörű erezete. Ez a polc bőséges helyet kínál könyveknek, magazinoknak, bekeretezett fényképeknek és dísztárgyaknak, amelyek így rendezetten tárolhatóak és kéznél vannak. Egyszerűen összeszerelhető. Fontos: A bútor színe darabonként változhat, amitől minden könyvespolcunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246137 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a tömör akácfából készült könyvespolc karakteres kiegészítője lesz otthonának! Használható tálalóként, tárolószekrényként, bemutatószekrényként vagy fürdőszobai állványként.

A könyvespolc stabil A-formájú váza tömör, kiváló minőségű akáciafából készült – ez egy időjárásálló, szívós trópusi keményfa. A gyártási eljárás minden lépését a legnagyobb gondosság jellemzi, legyen az fényezés vagy lakkozás. Mindegyik bútordarabot egyedivé, a többitől kissé eltérővé teszi a kézműves munka és a fa gyönyörű erezete. Ez a polc bőséges helyet kínál könyveknek, magazinoknak, bekeretezett fényképeknek és dísztárgyaknak, amelyek így rendezetten tárolhatóak és kéznél vannak. Egyszerűen összeszerelhető.

Fontos: A bútor színe darabonként változhat, amitől minden könyvespolcunk teljesen egyedi. Ezek kiszállítása véletlenszerűen történik.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: tömör akácfa
  • Mérete: 40 x 45 x 175 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 2 fiókkal és 3 polccal
  • Polírozott és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés elkerülése érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg28.72 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital szürke tömör akácfa könyvespolc 40 x 45 x 175 cm
52 429 Ft 47 229 Ft