Akció!

TutiVital tölgyfa színű gurulós polc 50 x 35 x 42 cm

17 229 Ft 12 029 Ft

Modern gurulós polcunk praktikus kialakítással bír, és nagyszerű kiegészítője lesz tanulószobájának, irodájának vagy nappalijának. Akár kisasztalként is használható. A tároló melamin bevonattal ellátott faforgácslap vázzal rendelkezik, mely könnyen tisztítható. A masszív asztallap ideális különböző tárgyak, például könyvek vagy laptopok tárolásához. Alatta egy nagy és két kisebb tárolórekesz található, melyek elegendő helyet biztosítanak különböző tárgyai számára. A görgőknek köszönhetően a polc könnyen mozgatható. A gurulós polc könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 245723 Kategóriák: , ,

Leírás

Modern gurulós polcunk praktikus kialakítással bír, és nagyszerű kiegészítője lesz tanulószobájának, irodájának vagy nappalijának. Akár kisasztalként is használható.

A tároló melamin bevonattal ellátott faforgácslap vázzal rendelkezik, mely könnyen tisztítható. A masszív asztallap ideális különböző tárgyak, például könyvek vagy laptopok tárolásához. Alatta egy nagy és két kisebb tárolórekesz található, melyek elegendő helyet biztosítanak különböző tárgyai számára. A görgőknek köszönhetően a polc könnyen mozgatható.

A gurulós polc könnyen összeszerelhető.

  • Színe: tölgy
  • Anyaga: faforgácslap melamin bevonattal
  • Mérete: 50 x 35 x 42 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Méretes tárolóhelyet kínál
  • 4 műanyag görgővel
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg9.3 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital tölgyfa színű gurulós polc 50 x 35 x 42 cm
17 229 Ft 12 029 Ft