Akció!

TutiVital vintage repülős stílusú dupla állópolc 160 cm

135 559 Ft 130 359 Ft

Ez a kiváló minőségű repülős stílusú könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának. Ez a repülős stílusú állópolc tömör mangófából készült, miközben felülete polírozott alumíniumpanelekkel van ellátva, acélcsavarokkal díszítve, ami rendkívül tartóssá teszi. A 8 nagyméretű tárolórész bőséges helyet biztosít a könyvek, DVD-k és egyéb eszközök rendezett tárolására. A pilóta-könyvespolc bűvöletének hála minden belső stílusnak megfelel. A könyvespolc vízszintesen és függőlegesen egyaránt helyezhető. Vízszintesen tálalóként vagy szekrényként is használható. Függőleges állapotban tálalóként vagy könyvespolcként is használható. A sima éleknek köszönhetően egyedülálló megjelenéssel bír a repülős stílusú könyvespolc. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 246316 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű repülős stílusú könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának.

Ez a repülős stílusú állópolc tömör mangófából készült, miközben felülete polírozott alumíniumpanelekkel van ellátva, acélcsavarokkal díszítve, ami rendkívül tartóssá teszi. A 8 nagyméretű tárolórész bőséges helyet biztosít a könyvek, DVD-k és egyéb eszközök rendezett tárolására.

A pilóta-könyvespolc bűvöletének hála minden belső stílusnak megfelel. A könyvespolc vízszintesen és függőlegesen egyaránt helyezhető. Vízszintesen tálalóként vagy szekrényként is használható. Függőleges állapotban tálalóként vagy könyvespolcként is használható. A sima éleknek köszönhetően egyedülálló megjelenéssel bír a repülős stílusú könyvespolc. Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: ezüst
  • Anyaga: alumínium + mangófa
  • Mérete: 80 x 30 x 160 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 8 tárolórésszel
  • Polírozott
  • FIGYELMEZTETÉS: A felborulás megakadályozása érdekében rögzítse a terméket a mellékelt tartóelemekkel a falhoz.

További információk

Tömeg53.9 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital vintage repülős stílusú dupla állópolc 160 cm
135 559 Ft 130 359 Ft