Akció!

TutiVital 2 db tömör akácfa bárszék 30 x (58-78) cm

43 999 Ft 38 799 Ft

Ez a két bárszékből álló garnitúra mindig jól fog mutatni konyhájában vagy étkezőjében. A tömör akácfából és acélból készült bárszékek nagyon stabil és tartós bútordarabok. A székek magassága igény szerint állítható. A készítés folyamatának minden lépését nagy gondosság jellemezte, legyen szó akár a csiszolásról, akár a lakkozásról. A garnitúra darabjainak összeszerelése egyszerű. A szett 2 db bárszéket tartalmaz. Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246018 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a két bárszékből álló garnitúra mindig jól fog mutatni konyhájában vagy étkezőjében.

A tömör akácfából és acélból készült bárszékek nagyon stabil és tartós bútordarabok. A székek magassága igény szerint állítható. A készítés folyamatának minden lépését nagy gondosság jellemezte, legyen szó akár a csiszolásról, akár a lakkozásról. A garnitúra darabjainak összeszerelése egyszerű. A szett 2 db bárszéket tartalmaz.

Fontos megjegyzés: A bútorok faanyagának színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör akácfa + acél
  • Mérete: 30 x (58-78) cm (Átmérő x Ma)
  • Állítható magasságú
  • Polírozott és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • A szállítmány 2 db széket tartalmaz

További információk

Tömeg16.44 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 2 db tömör akácfa bárszék 30 x (58-78) cm
43 999 Ft 38 799 Ft