Akció!

TutiVital ezüstszínű alumínium bortartó állvány 40 palackhoz

54 089 Ft 48 889 Ft

Ez a bortartó állvány segít kedvenc borai eltárolásában és rendszerezésében. Egyszerre dekoratív és praktikus kiegészítője is lehet a szobájának. Ez a bortartó állvány 40 palack bor tárolására alkalmas. Egyedi háromszög alakja modern eleganciát csen életterébe. Borkedvelő barátok és ismerősök számára nagyszerű ajándék. Kiváló minőségű alumíniumból készült, melynek felülete le lett csiszolva, így különösen strapabíró és több generáción át is kiszolgálja tulajdonosát! Vigye haza ezt a modern bortartó állványt még ma! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás borospalackokat nem tartalmaz.

Készleten

Cikkszám: 242333 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a bortartó állvány segít kedvenc borai eltárolásában és rendszerezésében. Egyszerre dekoratív és praktikus kiegészítője is lehet a szobájának.

Ez a bortartó állvány 40 palack bor tárolására alkalmas. Egyedi háromszög alakja modern eleganciát csen életterébe. Borkedvelő barátok és ismerősök számára nagyszerű ajándék.

Kiváló minőségű alumíniumból készült, melynek felülete le lett csiszolva, így különösen strapabíró és több generáción át is kiszolgálja tulajdonosát!

Vigye haza ezt a modern bortartó állványt még ma!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítás borospalackokat nem tartalmaz.

  • Színe: ezüst
  • Anyag: alumínium, csiszolt felülettel
  • Mérete: 47 x 21 x 121 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Maximum 40 db borospalack tárolásához (a palack nem alaptartozék)
  • Könnyen tisztítható

További információk

Tömeg14.8 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital ezüstszínű alumínium bortartó állvány 40 palackhoz
54 089 Ft 48 889 Ft