Akció!

TutiVital újrahasznosított fa bortartó állvány 10 palackhoz

51 959 Ft 46 759 Ft

Ez az antik stílusú bortároló tökéletes választás borkedvelők számára. Ez az elegáns bortároló állvány antik bájt csempész a konyhájába, étkezőjébe vagy nappalijába. 10 palacknak elegendő helyet biztosít és még egy fiókkal is fel lett szerelve, melyben az apró kiegészítők tárolhatók, így ezen a borállványon minden olyasmi tárolható, amire szüksége lehet egy pohár bor felszolgálásakor. Újrahasznosított fából készült, így ez a bortartó állvány stabil, strapabíró és gyönyörű, és olyan különböző fa típusok jellegzetességeit egyesíti magában, mint pélsául a kelet-indiai rózsafa (sheesham), tikfa, paliszander, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa, keményfa, és így tovább. A bútordarab minden egyes példánya egyedi, kissé eltér a többitől. A kopás és a fa erezetbeli eltérésének jelei minden egyes darabnak egyedi külsőt kölcsönöznek és hozzájárulnak az antik stílushoz. Ez a bortartó állvány kézzel készült. A folyamat minden egyes lépés a lehető legnagyobb gonddal lett végrehajtva legyen szó csiszolásról, festésről vagy lakkozásról. Fontos figyelmeztetés: A színek darabról-darabra változhatnak, így mindegyik bortartó állványunk egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 243973 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az antik stílusú bortároló tökéletes választás borkedvelők számára. Ez az elegáns bortároló állvány antik bájt csempész a konyhájába, étkezőjébe vagy nappalijába. 10 palacknak elegendő helyet biztosít és még egy fiókkal is fel lett szerelve, melyben az apró kiegészítők tárolhatók, így ezen a borállványon minden olyasmi tárolható, amire szüksége lehet egy pohár bor felszolgálásakor.

Újrahasznosított fából készült, így ez a bortartó állvány stabil, strapabíró és gyönyörű, és olyan különböző fa típusok jellegzetességeit egyesíti magában, mint pélsául a kelet-indiai rózsafa (sheesham), tikfa, paliszander, mangófa, akácfa, újrahasznosított fa, keményfa, és így tovább. A bútordarab minden egyes példánya egyedi, kissé eltér a többitől. A kopás és a fa erezetbeli eltérésének jelei minden egyes darabnak egyedi külsőt kölcsönöznek és hozzájárulnak az antik stílushoz.

Ez a bortartó állvány kézzel készült. A folyamat minden egyes lépés a lehető legnagyobb gonddal lett végrehajtva legyen szó csiszolásról, festésről vagy lakkozásról. Fontos figyelmeztetés: A színek darabról-darabra változhatnak, így mindegyik bortartó állványunk egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: színes
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Mérete: 55 x 30 x 90 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 10 palack számára
  • 1 fiókkal
  • Csiszolt, festett és viaszolt
  • Kézzel készített
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg17.2 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital újrahasznosított fa bortartó állvány 10 palackhoz
51 959 Ft 46 759 Ft