Akció!

TutiVital szürke ötfiókos acél irattartó szekrény 68,5 cm

26 709 Ft 21 509 Ft

Ez az egyszerű, mégis stílusos dizájnnal rendelkező irattartó szekrény ideális különféle papírjai és irodaszerei rendszerezéséhez és tárolásához, miközben irodája dekoratív kiegészítője is lehet. 5 fiókkal lett ellátva, így bőséges tárolóhelyet biztosít a különféle mappák számára. Az egység alján található görgők segítségével könnyen mozgatható. A szekrény klasszikus dizájnjának hála bármely irodai enteriőrbe illik. Acélból készült, így nemcsak robusztus, de könnyen is tisztítható és karbantartható. A szállításkor mellékelt szükséges alkatrészek segítségével rendkívül könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 20122 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az egyszerű, mégis stílusos dizájnnal rendelkező irattartó szekrény ideális különféle papírjai és irodaszerei rendszerezéséhez és tárolásához, miközben irodája dekoratív kiegészítője is lehet.

5 fiókkal lett ellátva, így bőséges tárolóhelyet biztosít a különféle mappák számára. Az egység alján található görgők segítségével könnyen mozgatható. A szekrény klasszikus dizájnjának hála bármely irodai enteriőrbe illik. Acélból készült, így nemcsak robusztus, de könnyen is tisztítható és karbantartható.

A szállításkor mellékelt szükséges alkatrészek segítségével rendkívül könnyen összeszerelhető.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: acél
  • Mérete: 28 x 41 x 68,5 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 4 kisméretű fiókkal és 1 nagyméretű tárolórekesszel
  • Maximális teherbírás fiókonként: 10 kg
  • Görgőinek hála könnyen mozgatható
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg11.15 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital szürke ötfiókos acél irattartó szekrény 68,5 cm
26 709 Ft 21 509 Ft