Akció!

TutiVital fehér fali fa konyhaszekrény

44 619 Ft 39 419 Ft

Ez az elegáns faliszekrény antik megjelenéssel rendelkezik és rengeteg tárolóhelyet biztosít lényegében bármelyik konyhában, valamint segít rendezetten tartani holmijait. A szekrény négy fiókkal és négy polccal lett ellátva, így könnyedén tárolhat benne gabonapelyhet, fűszereket, rágcsálnivalókat, konzerveket és még sok minden mást. A fapeckek segítségével állítva tárolhatók a tányérok és az edények. A fiókok könnyen nyithatók, így gyorsan hozzáférhetünk a szükséges dolgokhoz. A kampókra bögrék vagy törlőkendők akaszthatók. Kiváló minőségű fából készült, így ez a szekrény arra lett tervezve, hogy ellenálljon a párás környezetnek. A fehér festékbevonat miatt egy nedves ruhával könnyen letörölgethető.

Készleten

Cikkszám: 241372 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az elegáns faliszekrény antik megjelenéssel rendelkezik és rengeteg tárolóhelyet biztosít lényegében bármelyik konyhában, valamint segít rendezetten tartani holmijait.

A szekrény négy fiókkal és négy polccal lett ellátva, így könnyedén tárolhat benne gabonapelyhet, fűszereket, rágcsálnivalókat, konzerveket és még sok minden mást. A fapeckek segítségével állítva tárolhatók a tányérok és az edények. A fiókok könnyen nyithatók, így gyorsan hozzáférhetünk a szükséges dolgokhoz. A kampókra bögrék vagy törlőkendők akaszthatók.

Kiváló minőségű fából készült, így ez a szekrény arra lett tervezve, hogy ellenálljon a párás környezetnek. A fehér festékbevonat miatt egy nedves ruhával könnyen letörölgethető.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: MDF + fenyőfa (váz) + vas (fogantyú és kampó)
  • Teljes méret: 90,5 x 22,5 x 70,3 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Fiók mérete: 18 x 12,8 x 12 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fapecek átmérője: 1 cm

További információk

Tömeg14.15 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fehér fali fa konyhaszekrény
44 619 Ft 39 419 Ft