Akció!

TutiVital fali tükrös kulcs- és ékszertartó szekrény kampókkal

20 659 Ft 15 459 Ft

Ez az antik fehér polc és tükör szett egyszerű, mégis elegáns dizájnt kapott, így egyszerre szolgál dekoratív és praktikus kiegészítőként otthonában, miközben rendezetten tárolhatja rajta kulcsait és egyéb használati tárgyait. A kulcstartó szekrény három fém kampóval lett ellátva, ahová kulcsok akaszthatók. Emellett rengeteg helyet kínál pénztárcák, mobiltelefonok, napszemüvegek, ékszerek, vagy egyéb kiegészítők számára. MDF szerkezetének hála, a polc rendkívül szilárd és strapabíró. A polc és a tükör biztosan felszerelhető a falra. A fehér festékbevonatnak köszönhetően egy nedves ruhával könnyen letörölhető.

Készleten

Cikkszám: 241851 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az antik fehér polc és tükör szett egyszerű, mégis elegáns dizájnt kapott, így egyszerre szolgál dekoratív és praktikus kiegészítőként otthonában, miközben rendezetten tárolhatja rajta kulcsait és egyéb használati tárgyait.

A kulcstartó szekrény három fém kampóval lett ellátva, ahová kulcsok akaszthatók. Emellett rengeteg helyet kínál pénztárcák, mobiltelefonok, napszemüvegek, ékszerek, vagy egyéb kiegészítők számára.

MDF szerkezetének hála, a polc rendkívül szilárd és strapabíró. A polc és a tükör biztosan felszerelhető a falra. A fehér festékbevonatnak köszönhetően egy nedves ruhával könnyen letörölhető.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: MDF + üveg
  • Szekrény mérete: 55 x 15,5 x 22,5 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Tükör mérete: 40 x 60 cm (Szé x Ma)
  • Üveg mérete: 25 x 36 cm (Szé x Ma)

További információk

Tömeg4.8 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fali tükrös kulcs- és ékszertartó szekrény kampókkal
20 659 Ft 15 459 Ft