Akció!

TutiVital 121-168 cm-ig állítható szélességű szekrény függönnyel fehér

77 349 Ft 72 149 Ft

Modern és praktikus függönyös szekrényünk tökéletes tárolóhelyet kínál, és egy csipetnyi eleganciával varázsolja el otthonát. A ruhásszekrény 3 rögzített polca tökéletes ruhái és kiegészítői, például pulóverek, farmerek, kalapok vagy táskák tárolására. A szekrényben emellett egy fiók is található, amelyben a zoknikat, fehérneműket, stb. tárolhatja. A gardróbrészét két akasztórúddal szerelte fel a gyártó, ha minél több tárolóhelyre van szüksége, akkor használhatja mindkettőt, de el is távolíthatja a lenti akasztót, hogy hosszabb ruhákat is el tudjon helyezni a szekrényben. A szett részét képező függönynek köszönhetően ruháit garantáltan nem éri majd por. A szekrény szélessége 121 és 168 cm között állítható, így nagy- és kisméretű szobákba is tökéletes.

Készleten

Cikkszám: 243052 Kategóriák: , ,

Leírás

Modern és praktikus függönyös szekrényünk tökéletes tárolóhelyet kínál, és egy csipetnyi eleganciával varázsolja el otthonát.

A ruhásszekrény 3 rögzített polca tökéletes ruhái és kiegészítői, például pulóverek, farmerek, kalapok vagy táskák tárolására. A szekrényben emellett egy fiók is található, amelyben a zoknikat, fehérneműket, stb. tárolhatja. A gardróbrészét két akasztórúddal szerelte fel a gyártó, ha minél több tárolóhelyre van szüksége, akkor használhatja mindkettőt, de el is távolíthatja a lenti akasztót, hogy hosszabb ruhákat is el tudjon helyezni a szekrényben. A szett részét képező függönynek köszönhetően ruháit garantáltan nem éri majd por.

A szekrény szélessége 121 és 168 cm között állítható, így nagy- és kisméretű szobákba is tökéletes.

  • Színe: fehér
  • Ruhásszekrény anyaga: PB + MDF
  • Méretek: (121-168) x 50 x 187 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Állítható szélességgel
  • Alumínium akasztórúd és függönyrúd
  • 3 db rögzített polc, 1 db fiók, 2 db akasztórúd, 1 db függönyrúd és 1 db függöny 17 fűzőgyűrűvel
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!
  • Anyag: Poliészter: 100%

További információk

Tömeg55.5 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 121-168 cm-ig állítható szélességű szekrény függönnyel fehér
77 349 Ft 72 149 Ft