Akció!

TutiVital 3 polcos tömör újrahasznosított fa tálalóasztal

45 119 Ft 39 919 Ft

Ez a vintage stílusú, tömör újrahasznosított fából készült tálalóasztal időtlen megoldást kínál otthonába. Erős acél vázának köszönhetően az asztal rendkívül stabil és strapabíró. Három stabil polcán elhelyezhet italokat, gyümölcskosarakat, cserepes növényeket, vagy egyéb olyan tárgyakat, amelyeket elérhető helyen szeretne tudni. A tálalót használhatja konzolasztalnak, tálalószekrénynek, vagy egyéb tárolónak is. A tálalóasztal anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több olyan fafaj egyéni jellemzőjét hordozzák magukon, mint például a tikfa, a kelet-indiai rózsafa (sheesham), az akácfa, a paliszander vagy a mangófa jellegzetességeit. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöznek. A kisasztal teljes mértékben kézzel készült, ez a kézműves kivitelezés erősíti a bútor retrós kinézetét. A készítési folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végezték, legyen szó az újrakombinálásról, csiszolásról, festésről vagy a gyantázásról. Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a tálalóasztalok mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 243274 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a vintage stílusú, tömör újrahasznosított fából készült tálalóasztal időtlen megoldást kínál otthonába. Erős acél vázának köszönhetően az asztal rendkívül stabil és strapabíró. Három stabil polcán elhelyezhet italokat, gyümölcskosarakat, cserepes növényeket, vagy egyéb olyan tárgyakat, amelyeket elérhető helyen szeretne tudni. A tálalót használhatja konzolasztalnak, tálalószekrénynek, vagy egyéb tárolónak is.

A tálalóasztal anyaga tömör újrahasznosított fa, így a bútordarab minden egyes példánya egyedi és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fából készült bútorok több olyan fafaj egyéni jellemzőjét hordozzák magukon, mint például a tikfa, a kelet-indiai rózsafa (sheesham), az akácfa, a paliszander vagy a mangófa jellegzetességeit. Az újrahasznosított fa szilárd, stabil, strapabíró és gyönyörű. A kopás jelei és a fa erezete minden egyes példánynak saját történetet és egyedi megjelenést kölcsönöznek.

A kisasztal teljes mértékben kézzel készült, ez a kézműves kivitelezés erősíti a bútor retrós kinézetét. A készítési folyamat minden lépését a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel végezték, legyen szó az újrakombinálásról, csiszolásról, festésről vagy a gyantázásról.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a tálalóasztalok mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa + acél váz
  • Mérete: 110 x 35 x 78 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 3 polccal
  • Teljesen kézzel készített
  • Csiszolt, részlegesen festett és viaszolt

További információk

Tömeg26.8 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 3 polcos tömör újrahasznosított fa tálalóasztal
45 119 Ft 39 919 Ft