Akció!

TutiVital 60x30x80 cm Újrahasznosított tömör fa pohárszék

60 269 Ft 55 069 Ft

Ez a pohárszék egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön házához.. A tömör fa konstrukció stabil és biztonságos, hogy az élethez szükséges dolgokat tárolja. A 2 rekesznek és 3 kihúzható tároló fióknak köszönhetően rendezetten tarthatja dolgait. Használható fiókos szekrényként is. Az újrahasznosított fából készült pohárszék tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok sajátos jelleggeivel rendelkeznek, mint például: kelet-indiai rózsafa (shessham), poliszander, tíkfa, akácfa, kemény fa, mangófa, újrahasznosított fa stb. Minden bútor darab egyedi, így némileg eltér a következőtől. A kopás jelek és a látható szemcsés szerkezetnek köszönhetően minden egyes darabnak saját történelme és egyedülálló megjelenése van. Ezt a pohárszéket teljesen kézzel készítették. Minden eljárási procedúra a legnagyobb gondossággal van végezve, legyen az csiszolás, festés vagy lakkozás. Felhívás: A színek darabról darabra változnak, így minden egyes szekrényünk egyedi. A szállítás véletlenszerű.

Készleten

Cikkszám: 243343 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a pohárszék egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön házához.. A tömör fa konstrukció stabil és biztonságos, hogy az élethez szükséges dolgokat tárolja. A 2 rekesznek és 3 kihúzható tároló fióknak köszönhetően rendezetten tarthatja dolgait. Használható fiókos szekrényként is.

Az újrahasznosított fából készült pohárszék tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok sajátos jelleggeivel rendelkeznek, mint például: kelet-indiai rózsafa (shessham), poliszander, tíkfa, akácfa, kemény fa, mangófa, újrahasznosított fa stb. Minden bútor darab egyedi, így némileg eltér a következőtől. A kopás jelek és a látható szemcsés szerkezetnek köszönhetően minden egyes darabnak saját történelme és egyedülálló megjelenése van.

Ezt a pohárszéket teljesen kézzel készítették. Minden eljárási procedúra a legnagyobb gondossággal van végezve, legyen az csiszolás, festés vagy lakkozás.

Felhívás: A színek darabról darabra változnak, így minden egyes szekrényünk egyedi. A szállítás véletlenszerű.

  • Színe: többszínű
  • Anyaga: újrahasznosított fa
  • Méretek: 60 x 30 x 80 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 rekesszel és 3 fiókkal
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott

További információk

Tömeg23.4 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 60x30x80 cm Újrahasznosított tömör fa pohárszék
60 269 Ft 55 069 Ft