Akció!

TutiVital mexikói Corona-stílusú fenyőfa konyhaszekrény 80 x 40 x 170 cm

57 219 Ft 52 019 Ft

Ez a kiváló minőségű fa konyhaszekrény mexikói Corona-stílusban készült. A viaszolt fenyőfa anyagnak és rusztikus, fekete fémdíszítésének köszönhetően mexikói hangulatot kelt, így tökéletes kiegészítője lehet nappalijának, étkezőjének vagy előszoba folyosójának. Vitrinként, vagy könyvespolcként is használható. Ez a tömör fenyőfából készült konyhaszekrény szilárd és robusztus. 3 nyitott felső polca ideális könyvek, üvegpoharak vagy dekoratív tárgyak tárolására. Az alsó szekrény két polccal lett felszerelve és bőséges tárolóhelyet biztosít. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243734 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fa konyhaszekrény mexikói Corona-stílusban készült. A viaszolt fenyőfa anyagnak és rusztikus, fekete fémdíszítésének köszönhetően mexikói hangulatot kelt, így tökéletes kiegészítője lehet nappalijának, étkezőjének vagy előszoba folyosójának. Vitrinként, vagy könyvespolcként is használható.

Ez a tömör fenyőfából készült konyhaszekrény szilárd és robusztus. 3 nyitott felső polca ideális könyvek, üvegpoharak vagy dekoratív tárgyak tárolására. Az alsó szekrény két polccal lett felszerelve és bőséges tárolóhelyet biztosít.

Rendkívül könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör fenyőfa
  • Mérete: 80 x 40 x 170 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 3 nyitott polc és 1 szekrény 2 polccal
  • Összhangban a mexikói “Corona”-stílusú bútorzattal
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg30 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital mexikói Corona-stílusú fenyőfa konyhaszekrény 80 x 40 x 170 cm
57 219 Ft 52 019 Ft