Akció!

TutiVital mexikói Corona-stílusú tálalószekrény és vitrin

145 799 Ft 140 599 Ft

Ez a kiváló minőségű fatáalóasztal mexikói “Corona” stílusban készült. A viaszolt fenyőfa rusztikus mexikói bájt sugároz, így ez a vitrin nappalija nagyszerű kiegészítője lehet. Ez a masszív és robusztus tálalószekrény tömör fenyőfából készült. A felső kilenc tárolórekesz ideális üvegáru vagy étkészletek tárolásához, de akár nagyobb mennyiségű könyvet, magazint, CD-t, mappát… stb. is rendezetten elhelyezhetünk benne. Az üvegajtókon át láthatóak a belül tárolt tárgyak, és a port is távol tartják. Az alul lévő három fiók és három tárolórekesz bőséges helyet biztosít a személyes holmik számára. A szállítás egy tálalószekrényből és egy vitrinből áll. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243752 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fatáalóasztal mexikói “Corona” stílusban készült. A viaszolt fenyőfa rusztikus mexikói bájt sugároz, így ez a vitrin nappalija nagyszerű kiegészítője lehet.

Ez a masszív és robusztus tálalószekrény tömör fenyőfából készült. A felső kilenc tárolórekesz ideális üvegáru vagy étkészletek tárolásához, de akár nagyobb mennyiségű könyvet, magazint, CD-t, mappát… stb. is rendezetten elhelyezhetünk benne. Az üvegajtókon át láthatóak a belül tárolt tárgyak, és a port is távol tartják. Az alul lévő három fiók és három tárolórekesz bőséges helyet biztosít a személyes holmik számára.

A szállítás egy tálalószekrényből és egy vitrinből áll. Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör fenyőfa
  • Mérete (felső vitrin): 32 x 37,5 x 118 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Mérete (alsó tálalószekrény): 132 x 43 x 78 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Összhangban a mexikói “Corona”-stílusú bútorzattal
  • 2 db fiók, 3 db szekrényrekesz és 9 db vitrines tárolórekesz
  • A szállítás egy tálalószekrényből és egy vitrinből áll
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg67.7 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital mexikói Corona-stílusú tálalószekrény és vitrin
145 799 Ft 140 599 Ft