Akció!

TutiVital mexikói Corona-stílusú tömör fenyő tálalószekrény 132x43x78cm

60 119 Ft 54 919 Ft

Ez a kiváló minőségű fa tálalószekrény mexikói ‘Corona’-stílusban készült. A viaszolt fenyőfa anyagnak és fekete fémdíszítésének köszönhetően a bútor mexikói, rusztikus hangulatot áraszt, így tökéletes kiegészítője lehet nappalijának, étkezőjének vagy előszobájának. Tömör fenyőfa struktúrájának köszönhetően a tálalószekrény erős és robusztus. Több fiókkal és tálalórekesszel is rendelkezik, így bőségesen biztosít tárolási lehetőséget. 3 ajtaja gondoskodik róla, hogy tárgyait elzártan és pormentes helyen tárolhassa. Masszív teteje ideális lehetőséget biztosít gyümölcskosarak, képkeretek, szobanövények és egyéb dísztárgyak elhelyezésére. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243742 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a kiváló minőségű fa tálalószekrény mexikói ‘Corona’-stílusban készült. A viaszolt fenyőfa anyagnak és fekete fémdíszítésének köszönhetően a bútor mexikói, rusztikus hangulatot áraszt, így tökéletes kiegészítője lehet nappalijának, étkezőjének vagy előszobájának.

Tömör fenyőfa struktúrájának köszönhetően a tálalószekrény erős és robusztus. Több fiókkal és tálalórekesszel is rendelkezik, így bőségesen biztosít tárolási lehetőséget. 3 ajtaja gondoskodik róla, hogy tárgyait elzártan és pormentes helyen tárolhassa. Masszív teteje ideális lehetőséget biztosít gyümölcskosarak, képkeretek, szobanövények és egyéb dísztárgyak elhelyezésére.

Rendkívül könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör fenyőfa
  • Mérete: 132 x 43 x 78 cm (Szé x Mé x Ho)
  • Fiókokkal és tárolórekesszekkel
  • Összhangban a mexikói “Corona”-stílusú bútorzattal
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg30.8 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital mexikói Corona-stílusú tömör fenyő tálalószekrény 132x43x78cm
60 119 Ft 54 919 Ft