Akció!

TutiVital Szürke MDF tálalószekrény 100x30x50 cm

37 789 Ft 32 589 Ft

A pohárszék skandináv stílusban készült, egyedi toll- és geometrikus mintázata miatt nemcsak praktikus, hanem igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának. A pohárszék 2 fiókkal és 2, ajtóval zárható tárolórekesszel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolására. Az asztallap kiválóan alkalmas dekorációk, mint képekeretek, növények elhelyezésére. Alacsony polcként, fali-polcként és tálalószekrényként is használható. Minőségi MDF-lapokból készült és erős fenyőfa lábazattal rendelkezik, emiatt igen tartós és strapabíró. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243703 Kategóriák: , ,

Leírás

A pohárszék skandináv stílusban készült, egyedi toll- és geometrikus mintázata miatt nemcsak praktikus, hanem igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának.

A pohárszék 2 fiókkal és 2, ajtóval zárható tárolórekesszel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolására. Az asztallap kiválóan alkalmas dekorációk, mint képekeretek, növények elhelyezésére. Alacsony polcként, fali-polcként és tálalószekrényként is használható. Minőségi MDF-lapokból készült és erős fenyőfa lábazattal rendelkezik, emiatt igen tartós és strapabíró.

Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: MDF + fenyőfa
  • Mérete: 100 x 30 x 50 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fiók mérete: 46,5 x 27,5 x 15,2 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Két fiókkal és két tárolórekesszel
  • Dekoratív mintázattal a fiókokon és ajtókon
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg18.3 kg
Méretek1003050 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital Szürke MDF tálalószekrény 100x30x50 cm
37 789 Ft 32 589 Ft