Akció!

TutiVital Szürke MDF TV-állvány 110x35x57 cm

50 259 Ft 45 059 Ft

A pohárszék skandináv stílusban készült, egyedi toll- és geometrikus mintázata miatt nemcsak praktikus, hanem igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának. A pohárszék 3 fiókkal és 2, ajtóval zárható tárolórekesszel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolására. Az asztallap kiválóan alkalmas dekorációk, mint képekeretek, növények elhelyezésére. TV-szekrényként, alacsony polcként, fali-polcként és tálalószekrényként is használható. Minőségi MDF-lapokból készült és fenyőfa lábazattal rendelkezik, emiatt igen tartós és strapabíró. Könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243707 Kategóriák: , ,

Leírás

A pohárszék skandináv stílusban készült, egyedi toll- és geometrikus mintázata miatt nemcsak praktikus, hanem igen dekoratív kiegészítője lesz otthonának.

A pohárszék 3 fiókkal és 2, ajtóval zárható tárolórekesszel rendelkezik, így rengeteg helyet biztosít könyvek, multimédiás eszközök és egyéb tárgyak tárolására. Az asztallap kiválóan alkalmas dekorációk, mint képekeretek, növények elhelyezésére. TV-szekrényként, alacsony polcként, fali-polcként és tálalószekrényként is használható. Minőségi MDF-lapokból készült és fenyőfa lábazattal rendelkezik, emiatt igen tartós és strapabíró.

Könnyen összeszerelhető.

  • Színe: szürke
  • Anyaga: MDF + fenyőfa + furnér
  • Mérete: 110 x 35 x 57 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fiók mérete: 40 x 32,5 x 12,3 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Három, dekoratív mintával díszített fiókkal és két, ajtóval ellátott tárolórekesszel
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg23.15 kg
Méretek1103557 cm
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital Szürke MDF TV-állvány 110x35x57 cm
50 259 Ft 45 059 Ft