Akció!

TutiVital tömör fa fiókos szekrény 35 x 35 x 90 cm

34 609 Ft 29 409 Ft

Ez a csodás kisszekrény garantáltan a figyelem középpontjába kerül nappalijában, társalgójában vagy a hálószobájában. Telefonasztalkaként, kisasztalként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható. A különböző dizájnú, négy fogantyújának köszönhetően ez a fiókos szekrény praktikus, egyszersmind kiemelkedően dekoratív kiegészítője is lehet az életterének, a társalgójának vagy a hálószobájának. Míg négyszögletes asztallapja dekoratív tárgyak, bekeretezett fotók, sőt még cserepes növények tárolásához is egyaránt ideális, addig négy nagyméretű fiókja és a polca elegendő helyet biztosít arra, hogy mindenféle apró-cseprő holmijainkat rendezetten és elérhető közelségben tartsuk. Kiváló minőségű tömör fa anyagának köszönhetően ez a kredenc kiemelkedően masszív és strapabíró. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

Készleten

Leírás

Ez a csodás kisszekrény garantáltan a figyelem középpontjába kerül nappalijában, társalgójában vagy a hálószobájában. Telefonasztalkaként, kisasztalként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható.

A különböző dizájnú, négy fogantyújának köszönhetően ez a fiókos szekrény praktikus, egyszersmind kiemelkedően dekoratív kiegészítője is lehet az életterének, a társalgójának vagy a hálószobájának. Míg négyszögletes asztallapja dekoratív tárgyak, bekeretezett fotók, sőt még cserepes növények tárolásához is egyaránt ideális, addig négy nagyméretű fiókja és a polca elegendő helyet biztosít arra, hogy mindenféle apró-cseprő holmijainkat rendezetten és elérhető közelségben tartsuk.

Kiváló minőségű tömör fa anyagának köszönhetően ez a kredenc kiemelkedően masszív és strapabíró. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör fa
  • Mérete: 35 x 35 x 90 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Telefonasztalkaként, kisasztalként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható
  • Négy fiókkal
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg11.22 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital tömör fa fiókos szekrény 35 x 35 x 90 cm
34 609 Ft 29 409 Ft