Akció!

TutiVital Akácfa tárolóláda

54 099 Ft 48 899 Ft

Az egyedi megjelenésű, tömör akácfából készült, fehér mázú tárolóláda tökéletes kiegészítője lesz otthonának. A láda rengeteg tárolóhelyet nyújt ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részen található egy retesz, két oldalán pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felülete miatt ez a láda használható dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárással készült, ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól. Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változhat, így mindegyik tárolóládánk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 244053 Kategóriák: , ,

Leírás

Az egyedi megjelenésű, tömör akácfából készült, fehér mázú tárolóláda tökéletes kiegészítője lesz otthonának.

A láda rengeteg tárolóhelyet nyújt ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részen található egy retesz, két oldalán pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felülete miatt ez a láda használható dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárással készült, ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól.

Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változhat, így mindegyik tárolóládánk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: barna
  • Anyaga: Fehérre mázolt tömör akácfa
  • Méretek: 90 x 40 x 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 oldalsó fogantyúval
  • Zárható (a szett lakatot nem tartalmaz)

További információk

Tömeg24.89 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital Akácfa tárolóláda
54 099 Ft 48 899 Ft