Akció!

TutiVital Kétrészes, tömör fa tárolóláda készlet

61 699 Ft 56 499 Ft

Az egyedi megjelenésű, tömör akácfából készült, fehér mázú tárolóládaszett tökéletes kiegészítője lesz otthonának. A ládák rengeteg tárolóhelyet nyújtanak ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részükön található egy retesz, oldalaikon pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felületük miatt ezek a ládák használhatóak dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárással készültek és sisam, paliszander és rózsfa jelleget sugallnak. Ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól. A csomag 2 tárolóládát tartalmaz. Felhívjuk figyelmét: A színek darabról darabra változnak, így minden tárolóláda egyedi. A kiválasztás véletlenszerű.

Készleten

Cikkszám: 244050 Kategóriák: , ,

Leírás

Az egyedi megjelenésű, tömör akácfából készült, fehér mázú tárolóládaszett tökéletes kiegészítője lesz otthonának.

A ládák rengeteg tárolóhelyet nyújtanak ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részükön található egy retesz, oldalaikon pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felületük miatt ezek a ládák használhatóak dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárással készültek és sisam, paliszander és rózsfa jelleget sugallnak. Ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól.

A csomag 2 tárolóládát tartalmaz. Felhívjuk figyelmét: A színek darabról darabra változnak, így minden tárolóláda egyedi. A kiválasztás véletlenszerű.

  • Színe: barna
  • Anyag: Tömör fa, mézszínű mázzal és sisam, paliszander és rózsafa kezeléssel
  • Méret (nagy láda): 83 x 33 x 37 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Méret (kis láda): 61 x 26 x 27 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 oldalsó fogantyúval
  • Zárható (a szett lakatot nem tartalmaz)
  • A készlet 2 darabot tartalmaz

További információk

Tömeg30.2 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital Kétrészes, tömör fa tárolóláda készlet
61 699 Ft 56 499 Ft