Akció!

TutiVital mexikói Corona-stílusú fenyőfa tárolóláda 91 x 49,5 x 47 cm

45 509 Ft 40 309 Ft

Ez a Corona-stílusú fa tárolóláda rusztikus mexikói bájt sugároz, így kortalan kiegészítője lehet a nappalijának, hálószobájának vagy vendégszobájának, miközben féken tartja a felfordulást. Ez a tágas láda takarók, vánkosok, gyerekjátékok és egyéb kiegészítők tárolására alkalmas. A rusztikus tárolóláda kiváló minőségű fenyőfából készült, ezért kopásálló. A robusztus fa láda minimális karbantartást igényel, a csodaszép faerezet pedig rusztikus bájt kölcsönöz neki. Ez a tárolóláda durva fekete fém szerelékeket kapott, melyek hozzájárulnak a bútordarab robusztusságához és retró stílusához. A láda kényelmes fogantyúkkal lett felszerelve és zárható. Dohányzóasztalként vagy kisasztalként is remekül használható.

Készleten

Cikkszám: 243747 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a Corona-stílusú fa tárolóláda rusztikus mexikói bájt sugároz, így kortalan kiegészítője lehet a nappalijának, hálószobájának vagy vendégszobájának, miközben féken tartja a felfordulást.

Ez a tágas láda takarók, vánkosok, gyerekjátékok és egyéb kiegészítők tárolására alkalmas. A rusztikus tárolóláda kiváló minőségű fenyőfából készült, ezért kopásálló. A robusztus fa láda minimális karbantartást igényel, a csodaszép faerezet pedig rusztikus bájt kölcsönöz neki.

Ez a tárolóláda durva fekete fém szerelékeket kapott, melyek hozzájárulnak a bútordarab robusztusságához és retró stílusához. A láda kényelmes fogantyúkkal lett felszerelve és zárható. Dohányzóasztalként vagy kisasztalként is remekül használható.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör viaszolt fenyőfa
  • Mérete: 91 x 49,5 x 47 cm (Szé x Mé x Ma )
  • Összhangban a mexikói “Corona”-stílusú bútorzattal
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg16 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital mexikói Corona-stílusú fenyőfa tárolóláda 91 x 49,5 x 47 cm
45 509 Ft 40 309 Ft