Akció!

TutiVital Tömör fa tárolóláda

61 979 Ft 56 779 Ft

Ez az egyedi megjelenésű, tömör kelet-indiai rózsafából készült, mézszínű bevonattal ellátott tárolóláda tökéletes kiegészítője lehet otthonának. A láda rengeteg tárolóhelyet nyújt ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részen található egy retesz, két oldalán pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felülete miatt ez a láda használható dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárásban készült, sisam, paliszander és rózsafa jelleget sugall, ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól. Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változhat, így mindegyik tárolóládánk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 244049 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az egyedi megjelenésű, tömör kelet-indiai rózsafából készült, mézszínű bevonattal ellátott tárolóláda tökéletes kiegészítője lehet otthonának.

A láda rengeteg tárolóhelyet nyújt ruhák, magazinok, könyvek, játékok, szerszámok vagy egyéb tárgyak számára. Az elülső részen található egy retesz, két oldalán pedig fogantyúk. Stabil és egyenes felülete miatt ez a láda használható dohányzóasztalként, kanapé melletti asztalként, éjjeli szekrényként vagy egyéb célú asztalként is. Tömör fából, kézműves eljárásban készült, sisam, paliszander és rózsafa jelleget sugall, ennek és a fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab egyedi és különleges, enyhén különbözik a másiktól.

Fontos megjegyzés: A bútor színe darabról darabra változhat, így mindegyik tárolóládánk egyedi; a szállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: barna
  • Anyag: Tömör fa, mézszínű mázzal és sisam, paliszander és rózsafa kezeléssel
  • Méretek: 90 x 40 x 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 oldalsó fogantyúval
  • Zárható (a szett lakatot nem tartalmaz)

További információk

Tömeg25.4 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital Tömör fa tárolóláda
61 979 Ft 56 779 Ft