Akció!

TutiVital tömör kelet-indiai rózsafa TV-szekrény 120 x 30 x 40 cm

85 729 Ft 74 499 Ft

A stílusos, mégis praktikus kialakítással rendelkező tömör kelet-indiai rózsafából készült TV-szekrény minden bizonnyal szobája középpontjává fog válni. Ez a vintage stílusú TV-szekrény tömör kelet-indiai rózsafából készült, így időtálló kiegészítője lesz otthonának. A sheesham, más néven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander, egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről ismert. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. Három fiókkal lett felszerelve az apróbb tárgyakhoz, valamint egy nyitott rekesszel is rendelkezik, ahol multimédiás berendezéseit, játékkonzoljait és magazinjait tárolhatja. Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a TV szekrények mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 248093 Kategóriák: ,

Leírás

A stílusos, mégis praktikus kialakítással rendelkező tömör kelet-indiai rózsafából készült TV-szekrény minden bizonnyal szobája középpontjává fog válni.

Ez a vintage stílusú TV-szekrény tömör kelet-indiai rózsafából készült, így időtálló kiegészítője lesz otthonának. A sheesham, más néven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander, egy trópusi keményfa, mely gazdag erezetéről ismert. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. Három fiókkal lett felszerelve az apróbb tárgyakhoz, valamint egy nyitott rekesszel is rendelkezik, ahol multimédiás berendezéseit, játékkonzoljait és magazinjait tárolhatja.

Figyelem: A bútordarab színe minden példány esetében más, így ezek a TV szekrények mind egyediek. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Szín: természetes és fehér
  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa
  • Méretek: 120 x 30 x 40 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 3 fiókkal és egy nyitott rekesszel
  • Csiszolt, festett és lakkozott

További információk

Tömeg 20.58 kg
Szín

Barna

Tömeg (kg)

20,58

Brand

vidaXL

EAN

8719883570150

Csomagok száma

1

TutiVital tömör kelet-indiai rózsafa TV-szekrény 120 x 30 x 40 cm
85 729 Ft 74 499 Ft
SimplePay vásárlói tájékoztató