Akció!

TutiVital 120x30x76 cm Tömör újrahasznosított fa konzolasztal

63 409 Ft 58 209 Ft

Ez az antik stílusú újrahasznosított konzol asztal egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön szobájához. A tömör fa szerkezetnek köszönhetően stabil ahol nyugodtan rá helyezhet italokat, gyümölcskosarakat vagy dísztárgyakat. Használhatja kanapé asztalként, kis asztalként, nappali asztalként vagy éjjeli szekrényként. Az újrahasznosított fából készült pohárszék tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok sajátos jelleggeivel rendelkeznek, mint például: kelet-indiai rózsafa (shessham), poliszander, tíkfa, akácfa, kemény fa, mangófa, újrahasznosított fa stb. Minden bútor darab egyedi, így némileg eltér a következőtől. A kopás jelek és a látható szemcsés szerkezetnek köszönhetően minden egyes darabnak saját történelme és egyedülálló megjelenése van. Ezt a dohányzóasztalt teljesen kézzel készítették. Minden egyes eljárási procedúra a legnagyobb gondossággal van elvégezve. Legyen az csiszolás, festés vagy lakkozás. Felhívás: A színek darabról darabra változhatnak, így minden egyes konzolasztalunk egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 243328 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az antik stílusú újrahasznosított konzol asztal egyedi kiegészítést ad hozzá az Ön szobájához. A tömör fa szerkezetnek köszönhetően stabil ahol nyugodtan rá helyezhet italokat, gyümölcskosarakat vagy dísztárgyakat. Használhatja kanapé asztalként, kis asztalként, nappali asztalként vagy éjjeli szekrényként.

Az újrahasznosított fából készült pohárszék tömör, tartós és gyönyörű. A különböző fa típusok sajátos jelleggeivel rendelkeznek, mint például: kelet-indiai rózsafa (shessham), poliszander, tíkfa, akácfa, kemény fa, mangófa, újrahasznosított fa stb. Minden bútor darab egyedi, így némileg eltér a következőtől. A kopás jelek és a látható szemcsés szerkezetnek köszönhetően minden egyes darabnak saját történelme és egyedülálló megjelenése van.

Ezt a dohányzóasztalt teljesen kézzel készítették. Minden egyes eljárási procedúra a legnagyobb gondossággal van elvégezve. Legyen az csiszolás, festés vagy lakkozás.

Felhívás: A színek darabról darabra változhatnak, így minden egyes konzolasztalunk egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: újrahasznosított fa
  • Méretek: 120 x 30 x 76 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Teljes egészében kézzel készített
  • Csiszolt, festett és lakkozott

További információk

Tömeg29.4 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital 120x30x76 cm Tömör újrahasznosított fa konzolasztal
63 409 Ft 58 209 Ft