TutiVital 4-szintes, magasfényű fehér üveg és MDF könyvespolc

79 829 Ft

Ez az elegáns könyvespolc letisztult, mégis időtálló dizájnjával kortárs hangulatot csempész otthonába. Vitrinként is használható. A strapabíró MDF polcok és az üveg váz kombinációjának köszönhetően ez a könyvespolc rendkívül elegáns és bármely lakberendezési stílushoz illik. Az edzett üveg pedig biztonságosabb és erősebb az általánosan használt üvegeknél. Ez a praktikus könyvtároló szekrény bőséges helyet kínál, melyen akár teljes könyvgyűjteményét, magazinjait, iratait is rendezetten tárolhatja. Elegáns megjelenésének és átlátszó falainak köszönhetően ez a polc gyűjtemények vagy egyéb apró-cseprő holmik, fotóalbumok… stb bemutatására is alkalmas. Egyszerűen összeszerelhető. A könyvespolc a készlethez járó fali szerelvényekkel a falhoz is rögzíthető, így megakadályozható, hogy feldőljön.

Készleten

Cikkszám: 244812 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az elegáns könyvespolc letisztult, mégis időtálló dizájnjával kortárs hangulatot csempész otthonába. Vitrinként is használható.

A strapabíró MDF polcok és az üveg váz kombinációjának köszönhetően ez a könyvespolc rendkívül elegáns és bármely lakberendezési stílushoz illik. Az edzett üveg pedig biztonságosabb és erősebb az általánosan használt üvegeknél.

Ez a praktikus könyvtároló szekrény bőséges helyet kínál, melyen akár teljes könyvgyűjteményét, magazinjait, iratait is rendezetten tárolhatja. Elegáns megjelenésének és átlátszó falainak köszönhetően ez a polc gyűjtemények vagy egyéb apró-cseprő holmik, fotóalbumok… stb bemutatására is alkalmas.

Egyszerűen összeszerelhető. A könyvespolc a készlethez járó fali szerelvényekkel a falhoz is rögzíthető, így megakadályozható, hogy feldőljön.

  • Színe: magasfényű fehér
  • Anyaga: MDF és edzett üveg
  • Mérete: 60 x 29 x 167 (Ho x Szé x Ma)
  • Üveg vastagsága: 8 mm
  • Könnyen összeszerelhető
  • Fali szerelvény a csomagban

További információk

Tömeg 43.9 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma