Akció!

TutiVital fehér fali üvegajtós fa konyhaszekrény

44 979 Ft 39 779 Ft

Ez az elegáns, antik faliszekrény, bőséges extra tárolóhelyet biztosít a konyhájában és segít rendezetten tárolnia holmijait. A szekrény két fiókkal és két polccal lett ellátva, így könnyedén tárolhat benne gabonapelyhet, fűszereket, rágcsálnivalókat, konzerveket és még sok minden mást. Két üvegajtóval és 2 fiókkal lett felszerelve, melyek könnyen nyithatók, így gyorsan hozzáférhetünk a szükséges dolgokhoz. A kampókra bögrék vagy törlőkendők akaszthatók. Kiváló minőségű fából készült, így ez a szekrény arra lett tervezve, hogy ellenálljon a párás környezetnek. A fehér festékbevonat miatt egy nedves ruhával könnyen letörölgethető.

Készleten

Cikkszám: 241374 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez az elegáns, antik faliszekrény, bőséges extra tárolóhelyet biztosít a konyhájában és segít rendezetten tárolnia holmijait.

A szekrény két fiókkal és két polccal lett ellátva, így könnyedén tárolhat benne gabonapelyhet, fűszereket, rágcsálnivalókat, konzerveket és még sok minden mást. Két üvegajtóval és 2 fiókkal lett felszerelve, melyek könnyen nyithatók, így gyorsan hozzáférhetünk a szükséges dolgokhoz. A kampókra bögrék vagy törlőkendők akaszthatók.

Kiváló minőségű fából készült, így ez a szekrény arra lett tervezve, hogy ellenálljon a párás környezetnek. A fehér festékbevonat miatt egy nedves ruhával könnyen letörölgethető.

  • Színe: fehér
  • Anyaga: MDF + fenyőfa (váz) + vas (fogantyú és kampó) + üveg
  • Teljes méret: 59 x 22,5 x 74 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fiók mérete: 21,5 x 18,5 x 12 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fapecek átmérője: 2 cm

További információk

Tömeg12.95 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fehér fali üvegajtós fa konyhaszekrény
44 979 Ft 39 779 Ft