Akció!

TutiVital fehér sikkes könyvszekrény 3 polccal

51 219 Ft 46 019 Ft

Ez a magas szekrény 3 vitrines polccal és 1 alsó fiókkal lett ellátva. Üveg ajtóval lett felszerelve, hogy távol tartsa a koszt és a port a vitrinpolcoktól. Remek tárolóhelyet biztosít az irodában, a nappaliban, a hálószobában vagy a ház bármely más helyiségében. A szekrény strapabíró, könnyű MDF-ből készült, fehér festékbevonatot kapott, és egyszerű, antik megjelenéssel rendelkezik. Sokoldalú és stílusos dizájnjának köszönhetően otthona remek tartozéka lehet. Figyelem, a bútor kézzel készült fából és fehérre lett festve, így apróbb tökéletlenségek előfordulhatnak rajta.

Készleten

Cikkszám: 60639 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a magas szekrény 3 vitrines polccal és 1 alsó fiókkal lett ellátva. Üveg ajtóval lett felszerelve, hogy távol tartsa a koszt és a port a vitrinpolcoktól. Remek tárolóhelyet biztosít az irodában, a nappaliban, a hálószobában vagy a ház bármely más helyiségében.

A szekrény strapabíró, könnyű MDF-ből készült, fehér festékbevonatot kapott, és egyszerű, antik megjelenéssel rendelkezik. Sokoldalú és stílusos dizájnjának köszönhetően otthona remek tartozéka lehet.

Figyelem, a bútor kézzel készült fából és fehérre lett festve, így apróbb tökéletlenségek előfordulhatnak rajta.

  • Anyaga: MDF, üveg
  • Színe: fehér
  • Mérete: 41 x 26 x 147 cm (Ho x Szé x Ma)
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg15.04 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fehér sikkes könyvszekrény 3 polccal
51 219 Ft 46 019 Ft