TutiVital fekete magasfényű MDF tálalószekrény 160 x 40 x 70 cm

107 059 Ft

Ez a magasfényű tálalószekrény tökéletes megoldás ruhatára, szórakoztató elektronikai berendezései, könyvei, kiegészítői és egyéb holmijai rendezett tárolására. 2 ajtós rekeszével és egy polcával, valamint két mély fiókjával bőséges tárolóhelyet kínál. Ez finom vonalú, elegáns fa lábainak köszönhetően könnyed és légies kialakítású szekrény egy csipetnyi modern bájjal varázsolja el hálószobáját, és szinte bármilyen berendezéssel jól mutat. Bárhová elhelyezhető otthonában, akár egy szűk előszobában is elfér. A tálalószekrény kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül erős és tartós. A fiókok zökkenőmentesen húzhatóak ki még akkor is, ha tele vannak. A szekrény lapos tetejére kényelmesen helyezhet olyan dísztárgyakat, mint például tükröket, stb. Összeszerelése rendkívül egyszerű.

Készleten

Cikkszám: 242991 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a magasfényű tálalószekrény tökéletes megoldás ruhatára, szórakoztató elektronikai berendezései, könyvei, kiegészítői és egyéb holmijai rendezett tárolására. 2 ajtós rekeszével és egy polcával, valamint két mély fiókjával bőséges tárolóhelyet kínál.

Ez finom vonalú, elegáns fa lábainak köszönhetően könnyed és légies kialakítású szekrény egy csipetnyi modern bájjal varázsolja el hálószobáját, és szinte bármilyen berendezéssel jól mutat. Bárhová elhelyezhető otthonában, akár egy szűk előszobában is elfér.

A tálalószekrény kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül erős és tartós. A fiókok zökkenőmentesen húzhatóak ki még akkor is, ha tele vannak. A szekrény lapos tetejére kényelmesen helyezhet olyan dísztárgyakat, mint például tükröket, stb. Összeszerelése rendkívül egyszerű.

  • Színe: magasfényű fekete
  • Anyaga: MDF + bükkfa + acél
  • Méret: 160 x 40 x 70 cm (Ho x Szé x Ma)
  • 2 ajtóval és 2 fiókkal
  • Összeszerelése rendkívül egyszerű
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg 55.05 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma