Akció!

TutiVital fiókos újrahasznosított tíkfa éjjeliszekrény

24 789 Ft 19 589 Ft

Ez a vintage stílusú, újrahasznosított tíkfából készült éjjeliszekrény nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is a nagy fióknak és polcnak köszönhetően. Használható konzolasztalként, kisasztalként vagy tálalóként is. Kiváló kiegészítője lesz hálószobájának. Ez az egzotikus éjjeliszekrény újrahasznosított fából készült, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fa strapabíró, stabil, időtálló és gyönyörű. Részben kézzel készült, a gyönyörű megmunkálás kiemeli az éjjeliszekrény vintage stílusát. A munkafolyamat minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár az összeillesztésről, a csiszolásról vagy a festésről. Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így minden éjjeliszekrény teljesen egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 241715 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a vintage stílusú, újrahasznosított tíkfából készült éjjeliszekrény nemcsak stílusos, hanem rendkívül praktikus is a nagy fióknak és polcnak köszönhetően. Használható konzolasztalként, kisasztalként vagy tálalóként is. Kiváló kiegészítője lesz hálószobájának.

Ez az egzotikus éjjeliszekrény újrahasznosított fából készült, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. Az újrahasznosított fa strapabíró, stabil, időtálló és gyönyörű. Részben kézzel készült, a gyönyörű megmunkálás kiemeli az éjjeliszekrény vintage stílusát. A munkafolyamat minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár az összeillesztésről, a csiszolásról vagy a festésről.

Fontos megjegyzés: A színárnyalat bútoronként eltérő lehet, így minden éjjeliszekrény teljesen egyedi. A szállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: újrahasznosított tíkfa
  • Teljes mérete: 87 x 31 x 51 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Fiók mérete: 33 x 15 cm (Szé x Ma)
  • Színe: a tíkfa különböző árnyalatai
  • Egy fiókkal és egy polccal
  • Kézzel készített
  • Csiszolt és részben festett
  • Használható tálalóasztalként, kisasztalként vagy konzolasztalként is.

További információk

Tömeg7.6 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital fiókos újrahasznosított tíkfa éjjeliszekrény
24 789 Ft 19 589 Ft