Akció!

TutiVital magasfényű dohányzóasztal fekete

42 099 Ft 36 899 Ft

Ez a csodás magasfényű dohányzóasztal időtlen stílussal dobja fel otthonát. Szilárd asztallapja stabil és biztonságos felületet kínál, amelyre italokat, vázákat, gyümölcstálakat vagy más dísztárgyakat helyezhet. Ennek a praktikus dohányzóasztalnak köszönhetően rendben tarthatja otthonát, belső polca és tárolórekesze tökéletes szórakoztató elektronikai berendezései, könyvei, magazinjai, vagy olyan kisebb tárgyak tárolására, amit elérhető közelségben szeretne tudni. Ennek a magasfényű dohányzóasztalnak 4 görgője van, ezek közül kettőn fékek találhatók, így könnyen és rugalmasan mozgatható. Erős szerkezetének és magasfényű felületének köszönhetően igen strapabíró, és egy nedves ronggyal könnyedén tisztítható. Pihenjen és élvezze a szórakozást a családjával, barátaival ekörül az egyedülálló dohányzóasztal körül!

Készleten

Cikkszám: 242985 Kategóriák: , , ,

Leírás

Ez a csodás magasfényű dohányzóasztal időtlen stílussal dobja fel otthonát. Szilárd asztallapja stabil és biztonságos felületet kínál, amelyre italokat, vázákat, gyümölcstálakat vagy más dísztárgyakat helyezhet.

Ennek a praktikus dohányzóasztalnak köszönhetően rendben tarthatja otthonát, belső polca és tárolórekesze tökéletes szórakoztató elektronikai berendezései, könyvei, magazinjai, vagy olyan kisebb tárgyak tárolására, amit elérhető közelségben szeretne tudni. Ennek a magasfényű dohányzóasztalnak 4 görgője van, ezek közül kettőn fékek találhatók, így könnyen és rugalmasan mozgatható. Erős szerkezetének és magasfényű felületének köszönhetően igen strapabíró, és egy nedves ronggyal könnyedén tisztítható.

Pihenjen és élvezze a szórakozást a családjával, barátaival ekörül az egyedülálló dohányzóasztal körül!

  • Szín: Fekete, magasfényű
  • Anyag: MDF
  • Mérete: 110 x 55 x 43 cm (Ho x Szé x Ma)
  • Stabil szerkezet 4 görgővel (2 közülük fékkel)
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg27.4 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma

TutiVital magasfényű dohányzóasztal fekete
42 099 Ft 36 899 Ft