TutiVital paliszander bevonatú tömör akácfa könyvespolc 60 x 30 x 160 cm

97 559 Ft

Ez a klasszikus megjelenésű könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának. Az állópolc tömör akácfából készült, és paliszander bevonatot kapott, így rendkívül időtálló és stabil. Az akácfa egy gyönyörű erezetű keményfa, mely hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. A sheesham, másnéven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander – az akácfához hasonlóan – gazdag erezetéről ismert. A 4 nagyméretű polc bőséges helyet kínál könyvei, iratai, DVD-lemezei és egyéb holmijai számára. A bútordarab klasszikus bájt sugároz, mely bármilyen lakberendezési stílushoz illik. Könnyen összeszerelhető. Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Csak 3 maradt készleten

Cikkszám: 245646 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a klasszikus megjelenésű könyvespolc nagyszerű kiegészítője lesz otthonának.

Az állópolc tömör akácfából készült, és paliszander bevonatot kapott, így rendkívül időtálló és stabil. Az akácfa egy gyönyörű erezetű keményfa, mely hosszú éveken át szolgálja tulajdonosát. A sheesham, másnéven kelet-indiai rózsafa vagy paliszander – az akácfához hasonlóan – gazdag erezetéről ismert. A 4 nagyméretű polc bőséges helyet kínál könyvei, iratai, DVD-lemezei és egyéb holmijai számára. A bútordarab klasszikus bájt sugároz, mely bármilyen lakberendezési stílushoz illik. Könnyen összeszerelhető.

Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör akácfa paliszander bevonattal
  • Mérete: 60 x 30 x 160 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 4 nagyméretű polccal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Időtálló és robusztus
  • Könnyen összeszerelhető

További információk

Tömeg28.41 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma