TutiVital tömör eukaliptusz fa kredenc 65 x 35 x 60 cm

54 589 Ft

Ez a háromfiókos kredenc és konyhaszekrény visszafogott, mégis stílusos dizájnnal rendelkezik és kisasztalként, telefonasztalkaként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható. A különböző dizájnú, négy fogantyújának köszönhetően ez a kredenc praktikus, egyszersmind kiemelkedően dekoratív kiegészítője is lehet az életterének, a társalgójának vagy a hálószobájának. Míg négyszögletes asztallapja dekoratív tárgyak, bekeretezett fotók, sőt még cserepes növények tárolásához is egyaránt ideális, addig három nagyméretű fiókja és a polca elegendő helyet biztosít arra, hogy mindenféle apró-cseprő holmijainkat rendezetten és elérhető közelségben tartsuk. Ez a kiváló minőségű tömör (eukaliptusz) fából készült kredenc kiemelkedően masszív és strapabíró. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

Készleten

Cikkszám: 243170 Kategóriák: , ,

Leírás

Ez a háromfiókos kredenc és konyhaszekrény visszafogott, mégis stílusos dizájnnal rendelkezik és kisasztalként, telefonasztalkaként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható.

A különböző dizájnú, négy fogantyújának köszönhetően ez a kredenc praktikus, egyszersmind kiemelkedően dekoratív kiegészítője is lehet az életterének, a társalgójának vagy a hálószobájának. Míg négyszögletes asztallapja dekoratív tárgyak, bekeretezett fotók, sőt még cserepes növények tárolásához is egyaránt ideális, addig három nagyméretű fiókja és a polca elegendő helyet biztosít arra, hogy mindenféle apró-cseprő holmijainkat rendezetten és elérhető közelségben tartsuk.

Ez a kiváló minőségű tömör (eukaliptusz) fából készült kredenc kiemelkedően masszív és strapabíró. Rendkívül könnyen összeszerelhető.

  • Színe: barna
  • Anyaga: eukaliptusz
  • Mérete: 65 x 35 x 60 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Kisasztalként, telefonasztalkaként, fiókos szekrényként, tároló szekrényként, ágyelőként, valamint kis szekrényként is remekül használható
  • Három fiókkal és egy konyhaszekrénnyel
  • Könnyen összeszerelhető
  • FIGYELMEZTETÉS: A dőlés megakadályozása érdekében a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz!

További információk

Tömeg 12.02 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma