TutiVital tömör kelet-indiai rózsafa könyvespolc 75 x 30 x 170 cm

122 609 Ft

E könyvespolc divatstílusoktól független eleganciájával pompás darabja lesz a berendezésnek! Ez a könyvespolc tömör kelet-indiai rózsafából készült, ezért rendkívül időtálló és stabil. A kelet-indiai rózsafa (más néven paliszander) olyan trópusi keményfa, amely gazdag erezetéről ismert. A 4 nagy polc és a 2 fiók bőséges helyet biztosít a könyveknek, mappáknak, DVD-knek és egyéb holminak. A könyvespolc rusztikus bájt csempész otthona hangulatába. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. A szekrény összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246206 Kategóriák: , ,

Leírás

E könyvespolc divatstílusoktól független eleganciájával pompás darabja lesz a berendezésnek!

Ez a könyvespolc tömör kelet-indiai rózsafából készült, ezért rendkívül időtálló és stabil. A kelet-indiai rózsafa (más néven paliszander) olyan trópusi keményfa, amely gazdag erezetéről ismert. A 4 nagy polc és a 2 fiók bőséges helyet biztosít a könyveknek, mappáknak, DVD-knek és egyéb holminak. A könyvespolc rusztikus bájt csempész otthona hangulatába. A megmunkálás minden lépése a legnagyobb gondossággal történt, legyen szó akár a csiszolásról, a festésről vagy a lakkozásról. A szekrény összeszerelése egyszerű.

Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változhat, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kissé eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Színe: barna
  • Anyaga: tömör kelet-indiai rózsafa
  • Mérete: 75 x 30 x 170 cm (Szé x Mé x Ma)
  • 4 nagy polccal és 2 fiókkal
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • Figyelmeztetés: A dőlés megakadályozása érdekében a szekrényt a mellékelt tartóelem segítségével a falhoz kell rögzíteni!

További információk

Tömeg 30.6 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma