TutiVital újrahasznosított tömör fa könyvespolc 80 x 35 x 180 cm

169 489 Ft

Ezen a könyvespolcon – ami vintage hangulatot visz otthonába – mindig gyönyörködhet majd könyvei látványában. A könyvszekrény újrahasznosított tömör fából van, ami lebontásra került régi épületek padlózatából, illetve födém- és tartógerendáiból származik. Különböző fafajtákból állhat, mint például a kelet-indiai rózsafa, fenyő, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, cédrusfa, mangófa vagy akác. Az újrahasznosított faanyag megőrizte e változatos fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már érlelt és száraz, ezáltal nem megy össze és nem vetemedik meg. A könyvespolc bőséges helyet biztosít könyvtára, DVD-gyűjteménye, aktái vagy akár dísztárgyai számára. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A bútor összeszerelése egyszerű. Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

Készleten

Cikkszám: 246026 Kategóriák: , ,

Leírás

Ezen a könyvespolcon – ami vintage hangulatot visz otthonába – mindig gyönyörködhet majd könyvei látványában.

A könyvszekrény újrahasznosított tömör fából van, ami lebontásra került régi épületek padlózatából, illetve födém- és tartógerendáiból származik. Különböző fafajtákból állhat, mint például a kelet-indiai rózsafa, fenyő, tíkfa, bükkfa, tölgyfa, cédrusfa, mangófa vagy akác. Az újrahasznosított faanyag megőrizte e változatos fafajták jellemzőit. Az újrahasznosított fa már érlelt és száraz, ezáltal nem megy össze és nem vetemedik meg. A könyvespolc bőséges helyet biztosít könyvtára, DVD-gyűjteménye, aktái vagy akár dísztárgyai számára. A gyártási folyamat minden lépését a legnagyobb gondosság jellemezte a csiszolástól a festésen át a lakkozásig. A bútor összeszerelése egyszerű.

Fontos megjegyzés: A bútorok színe és erezete darabonként változó, így minden bútordarab teljesen egyedi, és kis mértékben eltér a többitől. A kiszállítás véletlenszerűen történik.

  • Anyaga: tömör újrahasznosított fa
  • Mérete: 80 x 35 x 180 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Méretes tárolóhellyel
  • Csiszolt, festett és lakkozott
  • Könnyen összeszerelhető
  • Figyelmeztetés: a dőlés megakadályozása érdekében a terméket a mellékelt tartóelem segítségével rögzíteni kell a falhoz

További információk

Tömeg 44 kg
Szín

Tömeg (kg)

Brand

EAN

Szállítási idő

Csomagok száma